Запис Детальніше

Зберігання фруктів в газових середовищах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Зберігання фруктів в газових середовищах
Хранение фруктов в газових средах
Storing fruit in gas seoedovyschah
 
Creator Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф.
Янчарек, М. М.
Янчарек, М. М.
Bulyandra, O.
Yancharek, M.
 
Subject зберігання
сохранение
storage
 
Description Проведено аналіз впливутемператури та складу газового середовища на термін зберігання фруктів. Найкраще
гальмується дихання яблук і груш при температурі повітря в сховищі ? = 1,5—2,5°С, за вмісту кисню 1,5—2,5 %,
вуглекислого газу 2—3 %. За таких умов фрукти зберігаються практично до нового врожаю.Проанализировано влияние температуры и состава газовой среды на продолжительность хранения фруктов.
Лучше всего приостанавливается процесс дыхания яблок и груш при температуре воздуха в складском помещении
t= 1,5—2,5°С, концентрации кислорода 1,5—2,5%, углекислого газа 2—3%. Втаких условиях фрукты сохраняются
практически до нового урожая.The analysis of the influence of temperature and composition of the atmosphere on the shelf life of fruits.Best inhibited respiration of apples and pears when the air temperature in the repository t = 1,5-2,5 ° C, the oxygen content of 1.5-2.5%, 2-3% carbon dioxide. Under these conditions, fruits remain almost until the next harvest.
 
Date 2013-06-26T14:55:47Z
2013-06-26T14:55:47Z
2007
 
Identifier Буляндра, О. Ф. Зберігання фруктів в газових середовищах / О. Ф. Буляндра, М. М. Янчарек // Харчова промисловість. - 2007. - №5. - С. 48-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8495