Зберігання фруктів в газових середовищах
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Зберігання фруктів в газових середовищах
Хранение фруктов в газових средах Storing fruit in gas seoedovyschah |
|
Creator |
Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф. Янчарек, М. М. Янчарек, М. М. Bulyandra, O. Yancharek, M. |
|
Subject |
зберігання
сохранение storage |
|
Description |
Проведено аналіз впливутемператури та складу газового середовища на термін зберігання фруктів. Найкраще гальмується дихання яблук і груш при температурі повітря в сховищі ? = 1,5—2,5°С, за вмісту кисню 1,5—2,5 %, вуглекислого газу 2—3 %. За таких умов фрукти зберігаються практично до нового врожаю.Проанализировано влияние температуры и состава газовой среды на продолжительность хранения фруктов. Лучше всего приостанавливается процесс дыхания яблок и груш при температуре воздуха в складском помещении t= 1,5—2,5°С, концентрации кислорода 1,5—2,5%, углекислого газа 2—3%. Втаких условиях фрукты сохраняются практически до нового урожая.The analysis of the influence of temperature and composition of the atmosphere on the shelf life of fruits.Best inhibited respiration of apples and pears when the air temperature in the repository t = 1,5-2,5 ° C, the oxygen content of 1.5-2.5%, 2-3% carbon dioxide. Under these conditions, fruits remain almost until the next harvest. |
|
Date |
2013-06-26T14:55:47Z
2013-06-26T14:55:47Z 2007 |
|
Identifier |
Буляндра, О. Ф. Зберігання фруктів в газових середовищах / О. Ф. Буляндра, М. М. Янчарек // Харчова промисловість. - 2007. - №5. - С. 48-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8495 |
|