Запис Детальніше

Rye-wheat bread production with the use of the accelerated technologies at the restaurant establishments

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Rye-wheat bread production with the use of the accelerated technologies at the restaurant establishments
Производство ржано-пшеничного хлеба в ресторанах
Виробництво житньо-пшеничного хліба в закладах ресторанного господарства
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Коваленко, А. А.
Коваленко, А. А.
Kovalenko, А.
 
Subject rye flour
bread
enzymatic additives
ржаная мука
хлеб
ферментные препараты
житнє борошно
хліб
ферментні препарати
 
Description The technological process of dough-making of rye flour on accelerated technology with using of "Ibis" integrated (complex) bakery improvers is investigated. The Influence of "Ibis" improvers on the process of accumulation of acids, structural and mechanical properties of dough and quality of bread is analysed. Изучали технологический процесс приготовления ржаного хлеба с использованием хлебопекарного улучшителя «Ибис». Изучено влияние Ибис на структурно-механические свойства теста. Досліджено технологічний процес приготування житнього хліба за прискореною технологією з використанням хлібопекарського поліпшувача «Ібіс». Досліджено вплив «Ібіс» на структурно-механічні властивості тіста.
 
Date 2013-06-27T06:00:54Z
2013-06-27T06:00:54Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Silchuk, T. Rye-wheat bread production with the use of the accelerated technologies at the restaurant establishments / T. Silchuk, A. Kovalenko // Nauka i studia. – 2013. – № 10 (78). – P. 60-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8505
 
Language en