Rye-wheat bread production with the use of the accelerated technologies at the restaurant establishments
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Rye-wheat bread production with the use of the accelerated technologies at the restaurant establishments
Производство ржано-пшеничного хлеба в ресторанах Виробництво житньо-пшеничного хліба в закладах ресторанного господарства |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Коваленко, А. А. Коваленко, А. А. Kovalenko, А. |
|
Subject |
rye flour
bread enzymatic additives ржаная мука хлеб ферментные препараты житнє борошно хліб ферментні препарати |
|
Description |
The technological process of dough-making of rye flour on accelerated technology with using of "Ibis" integrated (complex) bakery improvers is investigated. The Influence of "Ibis" improvers on the process of accumulation of acids, structural and mechanical properties of dough and quality of bread is analysed. Изучали технологический процесс приготовления ржаного хлеба с использованием хлебопекарного улучшителя «Ибис». Изучено влияние Ибис на структурно-механические свойства теста. Досліджено технологічний процес приготування житнього хліба за прискореною технологією з використанням хлібопекарського поліпшувача «Ібіс». Досліджено вплив «Ібіс» на структурно-механічні властивості тіста.
|
|
Date |
2013-06-27T06:00:54Z
2013-06-27T06:00:54Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Silchuk, T. Rye-wheat bread production with the use of the accelerated technologies at the restaurant establishments / T. Silchuk, A. Kovalenko // Nauka i studia. – 2013. – № 10 (78). – P. 60-65.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8505 |
|
Language |
en
|
|