Запис Детальніше

Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення
Химческие превращения сахаров при дефекации сока и математическое обоснование процессов меланоидинобразования
Сonversion of sugars during defecation sugar beet juice and mathematical reasoning processes of melanoidins
 
Creator Попова, І. В.
Попова, И. В.
Popova, I. V.
Загородній, П. П.
Загородний, П. П.
Zagorodniy, P.
Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
 
Subject дефекація
оксиметилфурфурол
цукрове виробництво
математична оптимізація
дефекация
оксиметилфурфурол
сахарное производство
математическое моделирование
defecation
hydroxymethylfurfural
sugar production
mathematical optimization
 
Description Для оптимізації процесу утворення барвних речовин в процесі основної дефекації соку наведено дослідження хімічних перетворень і математичне моделювання. Для оптимизации процесса образования красящих веществ в процессе основной дефекации сока приведены исследования химических превращений и математическое моделирование. To optimize the process of formation of coloring agents in the main defecation juice are study of chemical transformations and mathematical modeling.
 
Date 2013-06-27T09:41:14Z
2013-06-27T09:41:14Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Попова, І. В. Перетворення цукрів при дефекації соку та математичне обгрунтування процесів меланоїдіноутворення / І. В. Попова, П. П. Загородній, Л. М. Хомічак // Цукор України. - 2013. - №1(85). - С. 12 –16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8522
 
Language other