Запис Детальніше

Feasibility of inulin hydrolyzates usage in the production of health improving products

Наукові журнали НАУ

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Feasibility of inulin hydrolyzates usage in the production of health improving products
Доцільність використання гідролізатів інуліну у виробництві продукції оздоровчого характеру
Целесообразность использования гидролизата инулина в производстве продукции оздоровительного характера
 
Creator Dmytrash, K. V.; Національний авіаційний університет
 
Subject
Cichorium intybus; inulin; hydrolysis; high fructose syrup
664.162.72(043.2)

Cichorium intybus; інулін; гідроліз; фруктозний сироп
664.162.72 (043.2)

Cichorium intybus; инулин; гидролиз; фруктозный сироп
664.162.72 (043.2)
 
Description The structure of biologically active compounds of Cichorium intybus is studied. The influence of chicory components on human health is defined. The benefits of fructose syrups using over glucose are showed. The fields of fructose syrup usage as alternative sugar products are revealed.
Досліджено склад біологічно активних речовин цикорію. Виявлено вплив компонентів цикорію на організм людини. Наведено переваги використання фруктозних сиропів над глюкозою. Визначено сфери використання фруктозних сиропів як альтернативи цукропродукта.
Исследован состав биологически активных веществ цикория. Выявлено влияние компонентов цикория на организм человека. Приведены преимущества использования фруктозного сиропа над глюкозой. Определены сферы использования фруктозного сиропа как альтернативы сахаропродуктам.
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor


 
Date 2013-07-01
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/4485
 
Source Problems of Environmental Biotechnology; № 1 (2013)
Проблемы экологической биотехнологии; № 1 (2013)
Проблеми екологічної біотехнології; № 1 (2013)
 
Language en