Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)
Способ сбраживания сусла из крахмалсодержащего сырья (Патент на изобретение 41095) The method of fermenting wort from starch raw materials (Patent 41095) |
|
Creator |
Левандовський, Л. В.
Олийничук, С. Т. Янчевський, В. К. Іщенко, П. Ю. Кудирко, П. С. Скичко, Н. А. Кривчун, О. М. Демчук, В. П. Левандовский, Л. В. Олийничук, С. Т. Янчевский, В. К. Ищенко, П. Ю. Кудырко, П. С. Скичко, Н. А. Кривчун, А. Н. Демчук, В. П. Levandovskiy, L. Oliynichuk, S. Yanchevskiy, V. Ishchenko, P. Kudyrko, P. Skichko, M. Krivchun, О. Demchuk, V. Олійнічук, С. Т. |
|
Subject |
осахаривание
интенсификация непрерывное сбраживание производственные дрожжи оцукрювання неперервне зброджування виробничі дріжджі інтенсифікація saccharification intensification continuous fermentation yeast |
|
Description |
Способ предусматривает непрерывное сбраживание сусла и отличается тем, что осахаривание осуществляют до образования в сусле 90-97% моно- и дисахаридов от введеного в производство крахмала.Cпосіб передбачає неперервне зброджування сусла і відрізняється тим, що оцукрювання здійснюють до утворення в суслі 90-97% моно- і дисахаридів від введеного крохмалю.The method provides continuous fermentation of the wort and differs in that saccharification is carried to form in the wort 90-97% mono-and disaccharides from the introduction of the production of starch.
|
|
Date |
2013-07-01T10:06:16Z
2013-07-01T10:06:16Z 2004 |
|
Identifier |
Патент 41095 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини / Левандовський Л. В., Олійнічук С. Т., Янчевський В. К. та ін. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2001020879
; заявл. 09.02.2001 ; опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8577 |
|