Запис Детальніше

Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини (Патент на винахід 41095)
Способ сбраживания сусла из крахмалсодержащего сырья (Патент на изобретение 41095)
The method of fermenting wort from starch raw materials (Patent 41095)
 
Creator Левандовський, Л. В.
Олийничук, С. Т.
Янчевський, В. К.
Іщенко, П. Ю.
Кудирко, П. С.
Скичко, Н. А.
Кривчун, О. М.
Демчук, В. П.
Левандовский, Л. В.
Олийничук, С. Т.
Янчевский, В. К.
Ищенко, П. Ю.
Кудырко, П. С.
Скичко, Н. А.
Кривчун, А. Н.
Демчук, В. П.
Levandovskiy, L.
Oliynichuk, S.
Yanchevskiy, V.
Ishchenko, P.
Kudyrko, P.
Skichko, M.
Krivchun, О.
Demchuk, V.
Олійнічук, С. Т.
 
Subject осахаривание
интенсификация
непрерывное сбраживание
производственные дрожжи
оцукрювання
неперервне зброджування
виробничі дріжджі
інтенсифікація
saccharification
intensification
continuous fermentation
yeast
 
Description Способ предусматривает непрерывное сбраживание сусла и отличается тем, что осахаривание осуществляют до образования в сусле 90-97% моно- и дисахаридов от введеного в производство крахмала.Cпосіб передбачає неперервне зброджування сусла і відрізняється тим, що оцукрювання здійснюють до утворення в суслі 90-97% моно- і дисахаридів від введеного крохмалю.The method provides continuous fermentation of the wort and differs in that saccharification is carried to form in the wort 90-97% mono-and disaccharides from the introduction of the production of starch.
 
Date 2013-07-01T10:06:16Z
2013-07-01T10:06:16Z
2004
 
Identifier Патент 41095 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування сусла із крохмалевмісної сировини / Левандовський Л. В., Олійнічук С. Т., Янчевський В. К. та ін. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2001020879 ; заявл. 09.02.2001 ; опубл. 15.12.2004, Бюл. № 12, 2004 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8577