Запис Детальніше

Биотехнология спирта в Украине

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Биотехнология спирта в Украине
Біотехнологія спирту в Україні
Biotechnology of alcohol in Ukraine
 
Creator Левандовский, Л. В.
Олийничук, С. Т.
Ткаченко, А. Ф.
Янчевский, В. К.
Левандовський, Л. В.
Олійнічук, С. Т.
Ткаченко, А. Ф.
Янчевський, В. К.
Levandovskiy, L.
Oliynichuk, S.
Tkachenko, A.
Yanchevskiy, V.
 
Subject зерно
спирт
меласса
хлебопекарные дрожжи
энергосбережение
малоотходная технология
зерно
меляса
спирт
хлібопекарські дріжджі
енергозбереження
маловідходні технології
grain
molasses
alcohol
baker's yeast
energy saving
low-waste technology
 
Description Рассмотрены современные научные разработки украинских ученых в области комплексной переработки зерна и мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи. Представлена информация о новых енергосберегающих и малоотходных технологиях.Розглянуто сучасні наукові розробки українських вчених в галузі комплексної переробки зерна та меляси в спирт і хлібопекарські дріжджі. Представлена інформація про нові енергозберігаючі та маловідходні технології.Considered the modern scientific development of Ukrainian scientists in the field of complex processing of grain and molasses into alcohol and baker's yeast. Presented the information on the new energy-saving and low waste technologies.
 
Date 2013-07-01T07:36:18Z
2013-07-01T07:36:18Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Левандовский, Л. В. Биотехнология спирта в Украине / Л. В. Левандовский, С. Т. Олийничук, А. Ф. Ткаченко, В. К. Янчевский // 3-я Междунар. научно-практ. конф. «Научно-технический прогресс в спиртовой и ликероводочной отрасли промышленности». – М.:ПИЩЕПРОМИЗДАТ, 2001. - С. 77- 82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8554
 
Language other