Запис Детальніше

Основные принципы технологии сбраживания мелассы с высоким выходом хлебопекарных дрожжей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Основные принципы технологии сбраживания мелассы с высоким выходом хлебопекарных дрожжей
Основні принципи технології зброджування меляси з високим виходом хлібопекарських дріжджів
The basic principles of molasses fermentation technology with a high yield of baker's yeast
 
Creator Левандовский, Л. В.
Олийничук, С. Т.
Рудаков, А. А.
Горовая, И. З.
Левандовський, Л. В.
Олійнічук, С. Т.
Рудаков, А. А.
Горова, І. З.
Levandovskiy, L.
Oliynichuk, S.
Rudakov, A.
Gorovaya, I.
 
Subject технология
вихід дріжджів
концентрация мелассного сусла
концентрація мелясного сусла
спирт
technology
выход дрожжей
the concentration of molasses wort
технологія
alcohol
спирт
yeast yield
 
Description Научно обосновано и разработано новое направление в области переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи. Обеспечена возможность регулирования соотношения количества вырабатываемых продуктов в широком диапазоне.Науково обгрунтовано та розроблено новий напрямок в галузі переробки меляси на спирт і хлібопекарські дріжджі. Забезпечена можливість регулювання співвідношення кількості вироблюваних продуктів у широкому діапазоні.Scientifically sound and developed a new direction in the field of processing molasses into alcohol and baker's yeast. Possible to regulation of the ratio of products produced in a wide range.
 
Date 2013-07-01T08:48:46Z
2013-07-01T08:48:46Z
1992
 
Type Article
 
Identifier Основные принципы технологии сбраживания мелассы с высоким выходом хлебопекарных дрожжей / Л. В. Левандовский, С. Т. Олийничук, А. А. Рудаков, И. З. Горовая // Химия и технология пищевых продуктов : Сб. научн. трудов ВНИИППД. – К., 1992. – С. 107-112.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8569
 
Language other