Основные принципы технологии сбраживания мелассы с высоким выходом хлебопекарных дрожжей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Основные принципы технологии сбраживания мелассы с высоким выходом хлебопекарных дрожжей
Основні принципи технології зброджування меляси з високим виходом хлібопекарських дріжджів The basic principles of molasses fermentation technology with a high yield of baker's yeast |
|
Creator |
Левандовский, Л. В.
Олийничук, С. Т. Рудаков, А. А. Горовая, И. З. Левандовський, Л. В. Олійнічук, С. Т. Рудаков, А. А. Горова, І. З. Levandovskiy, L. Oliynichuk, S. Rudakov, A. Gorovaya, I. |
|
Subject |
технология
вихід дріжджів концентрация мелассного сусла концентрація мелясного сусла спирт technology выход дрожжей the concentration of molasses wort технологія alcohol спирт yeast yield |
|
Description |
Научно обосновано и разработано новое направление в области переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи. Обеспечена возможность регулирования соотношения количества вырабатываемых продуктов в широком диапазоне.Науково обгрунтовано та розроблено новий напрямок в галузі переробки меляси на спирт і хлібопекарські дріжджі. Забезпечена можливість регулювання співвідношення кількості вироблюваних продуктів у широкому діапазоні.Scientifically sound and developed a new direction in the field of processing molasses into alcohol and baker's yeast. Possible to regulation of the ratio of products produced in a wide range.
|
|
Date |
2013-07-01T08:48:46Z
2013-07-01T08:48:46Z 1992 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Основные принципы технологии сбраживания мелассы с высоким выходом хлебопекарных дрожжей / Л. В. Левандовский, С. Т. Олийничук, А. А. Рудаков, И. З. Горовая // Химия и технология пищевых продуктов : Сб. научн. трудов ВНИИППД. – К., 1992. – С. 107-112.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8569 |
|
Language |
other
|
|