Технико-экономическая оценка работы мелассно-спиртовых заводов, ведущих двухпродуктовое производство
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технико-экономическая оценка работы мелассно-спиртовых заводов, ведущих двухпродуктовое производство
Техніко-економічна оцінка роботи мелясного-спиртових заводів, які здійснюють двопродуктове виробництво Techno-economic evaluation of the distilleries implementing two-product production |
|
Creator |
Левандовский, Л. В.
Олийничук, С. Т. Рудаков, А. А. Горовая, И. З. Левандовський, Л. В. Олійнічук, С. Т. Рудаков, А. А. Горова, І. З. Levandovskiy, L. Oliynichuk, S. Rudakov, A. Gorovaya, I. |
|
Subject |
технология
градиентно-непрерывный способ спирт выход дрожжей технологія градієнтно-безперервний спосіб спирт вихід дріжджів technology gradient-continuous method alcohol yield of baker's yeast |
|
Description |
Разработана новая технология переработки мелассы в спирт и хлебопекарные дрожжи, которая базируется на градиентно – непрерывном способе культивирования дрожей. Обеспечена возможность регулирования выхода хлебопекарных дрожей от 5 до 15 кг/дал спирта.Розроблена нова технологія переробки меляси на спирт і хлібопекарські дріжджі, яка базується на градієнтно - безперервному способі культивування дріжджів. Забезпечена можливість регулювання виходу хлібопекарських дріжджів від 5 до 15 кг / дал спирту.The new technology of processing molasses into alcohol and baker's yeast, which is based on the gradient-continuous process of cultivation of yeast. Possible to regulation of the yield of baker's yeast from 5 to 15 kg / dal alcohol.
|
|
Date |
2013-07-01T08:44:54Z
2013-07-01T08:44:54Z 1992 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технико-экономическая оценка работы мелассно-спиртовых заводов, ведущих двухпродуктовое производство / Л. В. Левандовский , С. Т. Олийничук , А. А. Рудаков, И. З. Горовая // Химия и технология пищевых продуктов: Сб. научн. трудов ВНИИППД. – К., 1992. – С. 113-118.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8568 |
|
Language |
other
|
|