Запис Детальніше

Тест-методи аналізу харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Тест-методи аналізу харчових продуктів
Тест-методы анализа пищевых продуктов
Test methods for analysis of foods
 
Creator Іщенко, В. М.
Салюк, А. І.
Тилтіна, Л. І.
Рябокінь, І. Г.
Полумбрик, О. М.
Ищенко, В. Н.
Салюк, А. И.
Тилтина, Л. И.
Рябоконь, И. Г.
Полумбрик, О. М.
Ishchenko, V.
Salyuk, A.
Tiltina, L.
Riyabokon, I.
Polumbryk, O.
 
Subject харчові продукти
вміст нітратів
гранично допустимих концентрацій
пищевые продукты
cодержание нитратов
предельно допустимое концентраций
nitrates
food
maximum allowable concentrations
 
Description Для аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи:
титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы:
титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods:
titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods.
 
Date 2013-07-01T07:48:53Z
2013-07-01T07:48:53Z
1987
 
Type Thesis
 
Identifier Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : Тези доповідей, 1987.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556
 
Language other