Тест-методи аналізу харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Тест-методи аналізу харчових продуктів
Тест-методы анализа пищевых продуктов Test methods for analysis of foods |
|
Creator |
Іщенко, В. М.
Салюк, А. І. Тилтіна, Л. І. Рябокінь, І. Г. Полумбрик, О. М. Ищенко, В. Н. Салюк, А. И. Тилтина, Л. И. Рябоконь, И. Г. Полумбрик, О. М. Ishchenko, V. Salyuk, A. Tiltina, L. Riyabokon, I. Polumbryk, O. |
|
Subject |
харчові продукти
вміст нітратів гранично допустимих концентрацій пищевые продукты cодержание нитратов предельно допустимое концентраций nitrates food maximum allowable concentrations |
|
Description |
Для аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods. |
|
Date |
2013-07-01T07:48:53Z
2013-07-01T07:48:53Z 1987 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Пріоритетні напрями впровадження в харчову промисловість сучасних технологій, обладнання і нових видів продуктів оздоровчого та спеціального призначення : Тези доповідей, 1987.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8556 |
|
Language |
other
|
|