Запис Детальніше

Технологічні особливості формування борошняних кондитерських виробів на ко-екструзійному обладнанні

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні особливості формування борошняних кондитерських виробів на ко-екструзійному обладнанні
Технологические особенности формования мучных кондитерских изделий на ко-экструзионном оборудовании
Technological features molded confectionery for co-extrusion equipment
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
мучные кондитерские изделия
рastry
ко-екструзія
ко-экструзия
co-extrusion
формування
формирования
forming
 
Description Досліджували вплив сировини та технології на структурно-механічні властивості мас і режими формування. Розробили нову технологію здобного печива з зменшеною калорійністю за рахунок зниження вмісту жиру та створення агрегативно-стійкої структури тістового напівфабрикату для формування на екструдері з валковим нагнітанням. Исследовали влияние сырья и технологии на структурно-механические свойства масс и режимы формирования. Разработали новую технологию сдобного печенья с уменьшенным калорийностью за счет снижения содержания жира и создания агрегативно-устойчивой структуры тестового полуфабриката для формирования на экструдере с валковым нагнетанием. Investigated the effects of raw material and technology for structural and mechanical properties of the masses and the modes of formation. Developed a new technology butter biscuit with a reduced-calorie by reducing the fat content and the creation of aggregation-resistant structures for the formation of semi-finished product test on the extruder with roller injection.
 
Date 2013-07-01T10:31:25Z
2013-07-01T10:31:25Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Оболкіна, В. І. Технологічні особливості формування борошняних кондитерських виробів на ко-екструзійному обладнанні / В. Оболкіна // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України/ – 2007. – № 10 (35) – С. 18–21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8588