Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder
Наноструктура и многофункциональные свойства масляной пасты с криопорошком свеклы красной столовой Наноструктура і поліфункціональні властивості масляної пасти з кріопорошком буряка червоного столового |
|
Creator |
Ivanov, S.
Rashevska, T. Іванов, С. В. Рашевська, Т. О. Иванов, С. В. Рашевская, Т. А. |
|
Subject |
butter
red beet powder nanostructure вершкове масло порошок із червоного буряка наноструктура сливочное масло порошок из свеклы красной наноструктура |
|
Description |
We developed butter with red beet cryopowder (RBC). Ми розробили вершкове масло з кріопоршком червоного столового буряка. Мы разработали сливочное масло из криопорошком свеклы красной столовой. |
|
Date |
2013-07-02T06:52:26Z
2013-07-02T06:52:26Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ivanov, S. Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8644 |
|
Language |
other
|
|