Запис Детальніше

Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder
Наноструктура и многофункциональные свойства масляной пасты с криопорошком свеклы красной столовой
Наноструктура і поліфункціональні властивості масляної пасти з кріопорошком буряка червоного столового
 
Creator Ivanov, S.
Rashevska, T.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
 
Subject butter
red beet powder
nanostructure
вершкове масло
порошок із червоного буряка
наноструктура
сливочное масло
порошок из свеклы красной
наноструктура
 
Description We developed
butter with red beet cryopowder (RBC). Ми розробили вершкове масло з кріопоршком червоного столового буряка. Мы разработали сливочное масло из криопорошком свеклы красной столовой.
 
Date 2013-07-02T06:52:26Z
2013-07-02T06:52:26Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S. Nanostructure and multifunctional properties of butter with red beet cryopowder / S. Ivanov, T. Rashevskaya // The second north and east european congress on food. Book of Abstracts. – Kiev, 2013. – P. 295.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8644
 
Language other