Запис Детальніше

The use of rowan berries in bread healthy products

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The use of rowan berries in bread healthy products
Використання ягід горобини в хлібних оздоровчих продуктах
Использование ягод рябины в хлебных оздоровительных продуктах
 
Creator Stetsenko, N.
Стеценко, Н. О.
Стеценко, Н. А.
Miroshnikov, O.
Мірошников, О. М.
Мирошников, О. Н.
Podobiy, O.
Подобій, О. В.
Подобий, Е. В.
 
Subject functional ingredient
функціональний інгредієнт
рябина
степень набухания
функциональный ингредиент
горобина
ступінь набухання
rowan
swelling degree
 
Description The optimal terms of renewal swelling of process of the dried up rowan berries are: temperature is 60ºС; time of contact is 120 minutes; a liquid for swelling is water. Оптимальні умови проведення процесу набухання висушених ягід горобини: температура 60 º С; час контакту становить 120 хвилин; рідина для набухання - вода. Оптимальные условия проведения процесса набухания высушенных ягод рябины: температура 60 º С; время контакта составляет 120 минут; жидкость для набухания - вода.
 
Date 2013-07-02T06:10:05Z
2013-07-02T06:10:05Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Stetsenko, N. The use of rowan berries in bread healthy products / N. Stetsenko, O. Miroshnikov, O. Podobiy // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8632
 
Language en