The use of rowan berries in bread healthy products
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The use of rowan berries in bread healthy products
Використання ягід горобини в хлібних оздоровчих продуктах Использование ягод рябины в хлебных оздоровительных продуктах |
|
Creator |
Stetsenko, N.
Стеценко, Н. О. Стеценко, Н. А. Miroshnikov, O. Мірошников, О. М. Мирошников, О. Н. Podobiy, O. Подобій, О. В. Подобий, Е. В. |
|
Subject |
functional ingredient
функціональний інгредієнт рябина степень набухания функциональный ингредиент горобина ступінь набухання rowan swelling degree |
|
Description |
The optimal terms of renewal swelling of process of the dried up rowan berries are: temperature is 60ºС; time of contact is 120 minutes; a liquid for swelling is water. Оптимальні умови проведення процесу набухання висушених ягід горобини: температура 60 º С; час контакту становить 120 хвилин; рідина для набухання - вода. Оптимальные условия проведения процесса набухания высушенных ягод рябины: температура 60 º С; время контакта составляет 120 минут; жидкость для набухания - вода.
|
|
Date |
2013-07-02T06:10:05Z
2013-07-02T06:10:05Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Stetsenko, N. The use of rowan berries in bread healthy products / N. Stetsenko, O. Miroshnikov, O. Podobiy // The Second North and East European Congress on Food “NEEFOOD-2013”, Kyiv, May 26-29, 2013. Book of Abstracts. - 2013. - P. 76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8632 |
|
Language |
en
|
|