Запис Детальніше

Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure
Определение влаги наночастиц в суб-микроструктуре сливочного масла
Визначення наночастинок вологи в суб-мікроструктурі вершкового масла
 
Creator Rashevska, T.
Gulyy, I.
Ukrainets, A.
Nishchenko, M.
Lihtorovich, S.
Buzaneva, E.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Українець, А. І.
Ніщенко, М. М.
Ліхторович, С. П.
Бузанева, Є. В.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Украинец, А. И.
Нищенко, М. М.
Лихторович, С. П.
Бузанева, Е. В.
 
Subject butter
water
electron microscopy
вершкове масло
вода
електронна мікроскопія
сливочное масло
вода
электронная микроскопия
 
Description Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy.Формування суб-мікроструктури, в тому числі зародження і зростання ультрадисперсних частинок води в маслі, вивчається за допомогою електронної мікроскопії. Формирование суб-микроструктуры, в том числе зарождения и роста ультрадисперсных частиц воды в масле, изучается с помощью электронной микроскопии.
 
Date 2013-07-02T07:03:43Z
2013-07-02T07:03:43Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure / T. Rashevska, I. Gulyi, A. Ukrainets and other // Materials Science and Engineering C. - 2002. - № 19. - P. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648
 
Language en