Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure
Определение влаги наночастиц в суб-микроструктуре сливочного масла Визначення наночастинок вологи в суб-мікроструктурі вершкового масла |
|
Creator |
Rashevska, T.
Gulyy, I. Ukrainets, A. Nishchenko, M. Lihtorovich, S. Buzaneva, E. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Українець, А. І. Ніщенко, М. М. Ліхторович, С. П. Бузанева, Є. В. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Украинец, А. И. Нищенко, М. М. Лихторович, С. П. Бузанева, Е. В. |
|
Subject |
butter
water electron microscopy вершкове масло вода електронна мікроскопія сливочное масло вода электронная микроскопия |
|
Description |
Formation of sub-microstructure, including the nucleatiion and growth of ultradisperse water particles in the butter, is studied by means of electron microscopy.Формування суб-мікроструктури, в тому числі зародження і зростання ультрадисперсних частинок води в маслі, вивчається за допомогою електронної мікроскопії. Формирование суб-микроструктуры, в том числе зарождения и роста ультрадисперсных частиц воды в масле, изучается с помощью электронной микроскопии.
|
|
Date |
2013-07-02T07:03:43Z
2013-07-02T07:03:43Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Identification of moisture nanoparticles in the butter sub-microstructure / T. Rashevska, I. Gulyi, A. Ukrainets and other // Materials Science and Engineering C. - 2002. - № 19. - P. 33-35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8648 |
|
Language |
en
|
|