Запис Детальніше

The Nanostructure’s Management is the Basis for a Functional Fatty Foods’ Production

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The Nanostructure’s Management is the Basis for a Functional Fatty Foods’ Production
Керування наноструктурою - основа для виробництва функціональних продуктів
Регулирование наноструктуры - основа для изготовления функциональных продуктов
 
Creator Ivanov, S.
Rashevska, T.
Іванов, С. В.
Рашевська, Т. О.
Иванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
 
Subject butter
herbal supplements
nanostructure
вершкове масло
рослинні добавки
наноструктура
сливочное масло
растительные добавки
наноструктура
 
Description We were the first who developed the functional types of butter with herbal supplements – such
as polysaccharides and cryopowders.Ми були першими, хто розробили функціональні типи масла з рослинними добавками - такими
як полісахариди і кріопоршки. Мы были первыми, кто разработал функциональные типы масла с растительными добавками - такими
как полисахариды и криопорошки.
 
Date 2013-07-02T06:43:43Z
2013-07-02T06:43:43Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Ivanov, S. The Nanostructure’s Management is the Basis for a Functional Fatty Foods’ Production / S. Ivanov, T. Rashevskaya//Food Process Engineering in a Changing World. Congress Proceedings. – Athens, Greece, 2011. – P. 847-848.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8639
 
Language en