Запис Детальніше

The Technology of Butter enriching with carrots powder

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The Technology of Butter enriching with carrots powder
Технологія вершкового масла збагаченого порошком із моркви
Технология сливочного масла обогащенного порошком морквы
 
Creator Rashevska, T.
Vasheka, O.
Рашевська, Т. О.
Вашека, О. М.
Рашевская, Т. А.
Вашека, О. Н.
 
Subject butter
carrot powder
microstructure
вершкове масло
порошок моркви
мікроструктура
сливочное масло
порошок моркови
микроструктура
 
Description The new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений. Новый вид сливочного масла из порошком моркови был разработан.
 
Date 2013-07-02T06:31:32Z
2013-07-02T06:31:32Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevskaya, T. A. The Technology of Butter enriching with carrots powder / T. A. Rashevskaya, O. Vasheka // Food Process Engineering in a Changing World. Congress Proceedings. - Athens, Greece, 2011. - P. 2023-2024.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8636
 
Language en