The Technology of Butter enriching with carrots powder
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The Technology of Butter enriching with carrots powder
Технологія вершкового масла збагаченого порошком із моркви Технология сливочного масла обогащенного порошком морквы |
|
Creator |
Rashevska, T.
Vasheka, O. Рашевська, Т. О. Вашека, О. М. Рашевская, Т. А. Вашека, О. Н. |
|
Subject |
butter
carrot powder microstructure вершкове масло порошок моркви мікроструктура сливочное масло порошок моркови микроструктура |
|
Description |
The new type of butter with carrot powder was developed. Новий вид вершкового масла із порошком моркви був розроблений. Новый вид сливочного масла из порошком моркови был разработан.
|
|
Date |
2013-07-02T06:31:32Z
2013-07-02T06:31:32Z 2011 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rashevskaya, T. A. The Technology of Butter enriching with carrots powder / T. A. Rashevskaya, O. Vasheka // Food Process Engineering in a Changing World. Congress Proceedings. - Athens, Greece, 2011. - P. 2023-2024.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8636 |
|
Language |
en
|
|