Запис Детальніше

Кристаллизация жира при самоорганизации суспензии из семян льна

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Кристаллизация жира при самоорганизации суспензии из семян льна
Кристалізація жиру при самоорганізації суспензії з насіння льону
The crystallization of fat in the self-organization of the suspension of flax seed
 
Creator Рашевская, Т. А.
Махонина, М. Ю.
Рашевська, Т. О.
Махоніна, М. Ю.
Rashevska, T.
Makhonina, M.
 
Subject семена льна
самоорганизация
суспензия
насіння льону
самоорганізація
суспензія
flaxseed
self-organization
 
Description Изучено формирование микроструктуры многокомпонентной водной суспензии
добавки из семян льна, в результате самоорганизации которой проходит образование кристаллических элементов. Вивчено формування мікроструктури багатокомпонентної водної суспензії
добавки з насіння льону, в результаті самоорганізації якій проходить утворення кристалічних елементів. The formation of the microstructure of a multi-component aqueous suspension
supplements of flax seed as a result of self-organization which runs the formation of crystalline elements.
 
Date 2013-07-02T06:38:20Z
2013-07-02T06:38:20Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Рашевская, Т. А. Кристаллизация жира при самоорганизации суспензии из семян льна / Т. А. Рашевская, М. Ю. Махонина // Кинетика и механизм кристаллизации. Самоорганизации при фазообразовании : Тезисы докладов. - Иваново, Россия, 2010. - С. 100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8637
 
Language other