Запис Детальніше

Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру
Микроструктурные исследования влияния скорости охлаждения на твердение и cокристаллизация глицеридов молочного жира
The study of influence of cooling rate on the solidification and crystallization of glycerides of milk fat
 
Creator Рашевська, Т. О.
Іванов, С. В.
Рашевская, Т. А.
Иванов, С. В.
Rashevska, T.
Ivanov, S.
 
Subject глііцериди
кристалізація
сфероліти
глицериды
кристаллизация
сферолиты
glycerides
crystallization
spherulites
 
Description Наведено результати мікроструктурних досліджень впливу режимів швидкого і повільного охолодження на формування кристалоутворень, їх величину, структуру.Приведены результаты микроструктурных исследований влияния режимов быстрого и медленного охлаждения расплава молочного жира на формирование кристаллообразований, их структуры, величины.The results of microstructural researches of the effect of fast and slow cooling of
butterfat's melt on the formation of crystallization and their structure, size, glycerides
groups co-crystallization and their melting temperature are provided.
 
Date 2013-07-02T06:58:59Z
2013-07-02T06:58:59Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Наукові праці НУХТ, 2012. - № 47. - С. 102-109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8646
 
Language other