Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру
Микроструктурные исследования влияния скорости охлаждения на твердение и cокристаллизация глицеридов молочного жира The study of influence of cooling rate on the solidification and crystallization of glycerides of milk fat |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Іванов, С. В. Рашевская, Т. А. Иванов, С. В. Rashevska, T. Ivanov, S. |
|
Subject |
глііцериди
кристалізація сфероліти глицериды кристаллизация сферолиты glycerides crystallization spherulites |
|
Description |
Наведено результати мікроструктурних досліджень впливу режимів швидкого і повільного охолодження на формування кристалоутворень, їх величину, структуру.Приведены результаты микроструктурных исследований влияния режимов быстрого и медленного охлаждения расплава молочного жира на формирование кристаллообразований, их структуры, величины.The results of microstructural researches of the effect of fast and slow cooling of butterfat's melt on the formation of crystallization and their structure, size, glycerides groups co-crystallization and their melting temperature are provided. |
|
Date |
2013-07-02T06:58:59Z
2013-07-02T06:58:59Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Мікроструктурні дослідження впливу швидкості охолодження на твердіння і співкристалізацію гліцеридів молочного жиру / Т. О. Рашевська, С. В. Іванов // Наукові праці НУХТ, 2012. - № 47. - С. 102-109.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8646 |
|
Language |
other
|
|