Формирование кристаллической жировой фазы в микроструктуре из суспензии семян льна
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Формирование кристаллической жировой фазы в микроструктуре из суспензии семян льна
Формування кристалічної жирової фази в мікроструктурі з суспензії насіння льону Formation of crystalline fat phase in the microstructure of the flax seed suspension |
|
Creator |
Рашевская, Т. А.
Махонина, М. Ю. Рашевська, Т. О. Махоніна, М. Ю. Rashevska, T. Makhonina, M. |
|
Subject |
сливочное масло
микроструктура семена льна вершкове масло мікроструктура насіння льону butter microstructure flaxseed |
|
Description |
Учитывая пользу семян льна для здоровья, нами разработаны новый вид функционального сливочного масла с добавкой из семян льна и технология получения высокодисперсной добавки, которая вносится в масло в виде суспензии в пахте. Враховуючи користь насіння льону для здоров'я, нами розроблений новий вид функціонального вершкового масла з добавкою з насіння льону та технологія отримання високодисперсною добавки, яка вноситься в масло у вигляді суспензії в пахте.Given the benefits of flax seed health, we have developed a new type of functional butter with the addition of flax seeds and technology for producing finely divided additive that is brought into the oil in suspension in buttermilk.
|
|
Date |
2013-07-02T07:12:49Z
2013-07-02T07:12:49Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевская, Т. А. Формирование кристаллической жировой фазы в микроструктуре из суспензии семян льна / Т. А. Рашевская, М. Ю. Махонина // Физико-химические основы формирования и модификации микро- и наноструктур : Материалы четвертой международной конференции. - Харьков, 2010. - С. 20-25.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8654 |
|
Language |
other
|
|