Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового
Разработка масляной пасты из свеклы красной столовой Butter paste development with red beet powder |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Подковко, О. А. Рашевская, Т. А. Подковко, О. А. Rashevska, T. Podkovko, O. |
|
Subject |
butter paste
red beet powder inulin масляна паста порошок із червоного буряка інулін масляная паста порошок из красной свеклы инулин |
|
Description |
Розроблено новий вид масляної пасти із порошком із буряка червоного столового.Разработано новый вид масляной пасты с добавкой порошка из свеклы красной столовой. New type of butter paste with red beet powder were developed.
|
|
Date |
2013-07-02T06:50:37Z
2013-07-02T06:50:37Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового / Т. О. Рашевська, О. А. Подковко // 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів ш студентів."Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті" : Матеріали конференції. - Київ, 2013. - С. 397-399.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8642 |
|
Language |
uk_UK
|
|