Запис Детальніше

Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового
Разработка масляной пасты из свеклы красной столовой
Butter paste development with red beet powder
 
Creator Рашевська, Т. О.
Подковко, О. А.
Рашевская, Т. А.
Подковко, О. А.
Rashevska, T.
Podkovko, O.
 
Subject butter paste
red beet powder
inulin
масляна паста
порошок із червоного буряка
інулін
масляная паста
порошок из красной свеклы
инулин
 
Description Розроблено новий вид масляної пасти із порошком із буряка червоного столового.Разработано новый вид масляной пасты с добавкой порошка из свеклы красной столовой. New type of butter paste with red beet powder were developed.
 
Date 2013-07-02T06:50:37Z
2013-07-02T06:50:37Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Подковко, О. А. Розроблення масляної пасти із буряка червоного столового / Т. О. Рашевська, О. А. Подковко // 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів ш студентів."Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті" : Матеріали конференції. - Київ, 2013. - С. 397-399.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8642
 
Language uk_UK