Запис Детальніше

Liquid activization while baking breads in breadmaker

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Liquid activization while baking breads in breadmaker
Активізація рідини при випіканні хліба у хлібопічці
Активизация жидкости при выпекании хлеба в хлебопечи
 
Creator Borodin, V.
Бородін, В. О.
Бородин, В. А.
Tsygankova, G.
Циганкова, Г. А.
Цыганкова, А. А.
 
Subject technology
breadmaker
activization
технологія
хлібопічка
активізація
технология
хлебопечка
активизация
 
Description Methods of liquid activization while baking breads in breadmaker are considered.
In practice new methods of activization allow to increase volume of bread to 50 % while baking breads from a grain mix.Розглянуті методи активізації рідини при випіканні хліба у хлібопічці. На практиці нові методи активізації дозволяють збільшити об’єм хліба до 50% при випіканні хліба із зернової суміші.
Рассмотрены методы активизации жидкости при выпекании хлеба в хлебопечи. На практике новые методы активизации позволяют увеличить объем хлеба до 50% при выпекании хлеба из зерновой смеси.
 
Date 2013-07-02T07:30:02Z
2013-07-02T07:30:02Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Borodin, V. Liquid activization while baking breads in breadmaker / V. Borodin // NEEFOOD-2013 : materials II international congress, 26-29 may. – K., 2013. - P. 70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8661
 
Language other