Liquid activization while baking breads in breadmaker
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Liquid activization while baking breads in breadmaker
Активізація рідини при випіканні хліба у хлібопічці Активизация жидкости при выпекании хлеба в хлебопечи |
|
Creator |
Borodin, V.
Бородін, В. О. Бородин, В. А. Tsygankova, G. Циганкова, Г. А. Цыганкова, А. А. |
|
Subject |
technology
breadmaker activization технологія хлібопічка активізація технология хлебопечка активизация |
|
Description |
Methods of liquid activization while baking breads in breadmaker are considered. In practice new methods of activization allow to increase volume of bread to 50 % while baking breads from a grain mix.Розглянуті методи активізації рідини при випіканні хліба у хлібопічці. На практиці нові методи активізації дозволяють збільшити об’єм хліба до 50% при випіканні хліба із зернової суміші. Рассмотрены методы активизации жидкости при выпекании хлеба в хлебопечи. На практике новые методы активизации позволяют увеличить объем хлеба до 50% при выпекании хлеба из зерновой смеси. |
|
Date |
2013-07-02T07:30:02Z
2013-07-02T07:30:02Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Borodin, V. Liquid activization while baking breads in breadmaker / V. Borodin // NEEFOOD-2013 : materials II international congress, 26-29 may. – K., 2013. - P. 70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8661 |
|
Language |
other
|
|