Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення
Актуальность использования микронутриентов черники обыкновенной при изготовлении масляных паст функционального назначения Relevance of the use of micronutrients Bilberry in the production of butter paste |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Свирид, О. В. Рашевская, Т. А. Свирид, О. В. Rashevska, T. Svyryd, O. |
|
Subject |
масляна паста
чорниця звичайна мікронутрієнти масляная паста черника микронутриенты butter paste blueberry micronutrients |
|
Description |
Для розроблення нового виду масляної пасти були використані мікронутрієнти чорниці. Для разработки нового вида масляной пасты были использованы микронутриенты черники. For develop a new type of butter pastes were used micronutrients blueberries.
|
|
Date |
2013-07-02T07:11:15Z
2013-07-02T07:11:15Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення / Т. О. Рашевська, О. В. Свирид //Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів . - 2013. - С. 401-402.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8653 |
|
Language |
uk_UK
|
|