Запис Детальніше

Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення
Актуальность использования микронутриентов черники обыкновенной при изготовлении масляных паст функционального назначения
Relevance of the use of micronutrients Bilberry in the production of butter paste
 
Creator Рашевська, Т. О.
Свирид, О. В.
Рашевская, Т. А.
Свирид, О. В.
Rashevska, T.
Svyryd, O.
 
Subject масляна паста
чорниця звичайна
мікронутрієнти
масляная паста
черника
микронутриенты
butter paste
blueberry
micronutrients
 
Description Для розроблення нового виду масляної пасти були використані мікронутрієнти чорниці. Для разработки нового вида масляной пасты были использованы микронутриенты черники. For develop a new type of butter pastes were used micronutrients blueberries.
 
Date 2013-07-02T07:11:15Z
2013-07-02T07:11:15Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Рашевська, Т. О. Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення / Т. О. Рашевська, О. В. Свирид //Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів . - 2013. - С. 401-402.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8653
 
Language uk_UK