Запис Детальніше

Спосіб охмеління пивного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб охмеління пивного сусла
Способ охмеления пивного сусла
A method for hopping wort
 
Creator Літвинчук (Воронцова), С. І.
Мелетьєв, А. Є.
Проценко, Л. В.
Троценко, П. О.
Носенко, В. Є.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Мелетьев, А. Е.
Проценко, Л. В.
Троценко, П. А.
Носенко, В. Е.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
Meletev, A.
Protsenko, L. V.
Trotsenko, P.
Nosenko, V.
 
Subject хміль
обробка
ультразвукова кавітація
сусло
хмель
обработка
ультразвуковая кавитация
сусло
hор
treatment
wort
ultrasonic cavitation
 
Description Спосіб охмеління пивного сусла передбачає обробляння хмелю перед внесенням у сусло, яке проводять ультразвуковими коливаннями у режимі кавітації протягом 5-10 хвилин.
Способ охмеления пивного сусла предусматривает обработку хмеля перед внесением в сусло, которую проводят ультразвуковыми колебаниями в режиме кавитации на протяжении 5-10 минут.
A method for hopping wort provides for treatment of hops before incorporation into the wort being performed by ultrasound oscillations in the mode of cavitation during 5-10 minutes.
 
Date 2013-07-02T07:39:03Z
2013-07-02T07:39:03Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Патент 70010 А України, МПК7 C12C 3/00, C12C 1/16 (2006). Спосіб охмеління пивного сусла / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, Л. В. Проценко, П. О. Троценко, В. Є. Косенко. – № 20031212095 ; заявл. 23.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8663
 
Language other