Математична модель піни
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Математична модель піни
Математическая модель пены Mathematical model of foam |
|
Creator |
Бородін, В. О.
Циганкова, Г. А. Бородин, В. А. Цыганкова, А. А. Borodin, V. Tsygankova, G. |
|
Subject |
технологія
сферичний сегмент коефіцієнт купольності технология сферический сегмент коэффициент купольности technology sherical segment cupola coefficient |
|
Description |
Побудована математична модель піни. Показано, що площа контакту твердої і рідкої фракцій при переводі рідини в піну зростає у 1,5 рази. Запропонована V- технологія збивання при випіканні хліба у хлібопічці приводить до збільшення об’єму хліба до 25%. Построена математическая модель пены. Показано, что площадь контакта твердой и жидкой фракций при переводе жидкости в пену возрастает в 1,5 раза. Предложенная V- технология взбивания при выпечке хлеба в хлебопечи приводит к увеличению объема хлеба до 25%. Mathematical model of foam is constructed. It is shown, that the area of contact of firm and liquid fractions while transformation of liquid into foam increases in 1,5 times. Offered V - the technology of beating while baking breads in breadmaker leads to increase in volume of bread to 25 %. |
|
Date |
2013-07-02T07:27:12Z
2013-07-02T07:27:12Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бородін, В. О. Математична модель піни / В. О. Бородін, Г. А. Циганкова // Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі : матеріали конференції, 27-29 червня 2013. – К. : НУХТ, 2013. - С. 98-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8660 |
|
Language |
other
|
|