Запис Детальніше

Математична модель піни

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математична модель піни
Математическая модель пены
Mathematical model of foam
 
Creator Бородін, В. О.
Циганкова, Г. А.
Бородин, В. А.
Цыганкова, А. А.
Borodin, V.
Tsygankova, G.
 
Subject технологія
сферичний сегмент
коефіцієнт купольності
технология
сферический сегмент
коэффициент купольности
technology
sherical segment
cupola coefficient
 
Description Побудована математична модель піни. Показано, що площа контакту твердої і рідкої фракцій при переводі рідини в піну зростає у 1,5 рази. Запропонована V- технологія збивання при випіканні хліба у хлібопічці приводить до збільшення об’єму хліба до 25%.
Построена математическая модель пены. Показано, что площадь контакта твердой и жидкой фракций при переводе жидкости в пену возрастает в 1,5 раза. Предложенная V- технология взбивания при выпечке хлеба в хлебопечи приводит к увеличению объема хлеба до 25%.
Mathematical model of foam is constructed. It is shown, that the area of contact of firm and liquid fractions while transformation of liquid into foam increases in 1,5 times. Offered V - the technology of beating while baking breads in breadmaker leads to increase in volume of bread to 25 %.
 
Date 2013-07-02T07:27:12Z
2013-07-02T07:27:12Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Бородін, В. О. Математична модель піни / В. О. Бородін, Г. А. Циганкова // Сучасні науково-методичні проблеми математики у вищій школі : матеріали конференції, 27-29 червня 2013. – К. : НУХТ, 2013. - С. 98-100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8660
 
Language other