Запис Детальніше

Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти
Актуальность внесения прополиса как полифункциональной добавки в состав масляной пасты
Relevance inclusion of propolis as multifunctional additives
 
Creator Рашевська, Т. О.
Двойнікова, О. П.
Рашевская, Т. А.
Двойникова, О. П.
Rashevska, T.
Dvoinikova, O.
 
Subject масляна паста
прополіс
функціональний продукт
масляная паста
прополис
функциональный продукт
butter paste
propolis
functional food
 
Description Розроблено новий вид масляної пасти із включенням до її складу прополісу. разработка нового вида масляной пасты из включением в ее состав прополиса. A new type of butter paste with pripolis was developed.
 
Date 2013-07-02T07:22:32Z
2013-07-02T07:22:32Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Рашевська, Т. О. Актуальність включення прополісу як поліфункціональної добавки до складу маслної пасти / Т. О. Рашевська, О. П. Двойнікова // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. - 2013. - С. 403-404.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8657
 
Language other