Запис Детальніше

Обґрунтування рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємств-виробників молочних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємств-виробників молочних консервів
Обоснование рейтингового управления конкурентоспособностью продукции предприятий-производителей молочных консервов
Ground of rating management of products of enterprises-producers of sucklings food a competitiveness
 
Creator Гнатенко, О. А.
Гнатенко, Е. A.
Gnatenko, O.
 
Subject рейтинг
конкурентоспроможність
продукція
управління
стратегія
молоконсервна продукція
рейтинг
конкурентоспособность
продукция
управление
стратегия
молоконсервна продукция
rating
competitiveness
products
management
strategy
sucklings food products
 
Description Розглянуто рейтингове управління конкурентоспроможністю молококонсервної продукції, запропонована його технологічна схема. Представлені стратегії, які суб’єкт рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції на основі даних про стан продукту та зовнішнього середовища розробляє загальну стратегію виробництва і реалізації продукції. Рассмотрено рейтинговое управление конкурентоспособностью молококонсервной продукции, предложенна его технологическая схема. Представленные стратегии, которые субъект рейтингового управления конкурентоспособностью продукции на основе данных о состоянии продукта и внешней среды разрабатывает общую стратегию производства и реализации продукции. The rating management of sucklings food products is considered a competitiveness, offered him flowsheet. Presented strategies which the subject of rating management of products a competitiveness on the basis of information about the state of product and external environment develops general strategy of production and realization of products.
 
Date 2013-07-02T08:15:32Z
2013-07-02T08:15:32Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Гнатенко, О. А. Обґрунтування рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємств-виробників молочних консервів / О. А. Гнатенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2007. - Вип. 12 (79). – С. 63-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8669
 
Language other