Обґрунтування рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємств-виробників молочних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємств-виробників молочних консервів
Обоснование рейтингового управления конкурентоспособностью продукции предприятий-производителей молочных консервов Ground of rating management of products of enterprises-producers of sucklings food a competitiveness |
|
Creator |
Гнатенко, О. А.
Гнатенко, Е. A. Gnatenko, O. |
|
Subject |
рейтинг
конкурентоспроможність продукція управління стратегія молоконсервна продукція рейтинг конкурентоспособность продукция управление стратегия молоконсервна продукция rating competitiveness products management strategy sucklings food products |
|
Description |
Розглянуто рейтингове управління конкурентоспроможністю молококонсервної продукції, запропонована його технологічна схема. Представлені стратегії, які суб’єкт рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції на основі даних про стан продукту та зовнішнього середовища розробляє загальну стратегію виробництва і реалізації продукції. Рассмотрено рейтинговое управление конкурентоспособностью молококонсервной продукции, предложенна его технологическая схема. Представленные стратегии, которые субъект рейтингового управления конкурентоспособностью продукции на основе данных о состоянии продукта и внешней среды разрабатывает общую стратегию производства и реализации продукции. The rating management of sucklings food products is considered a competitiveness, offered him flowsheet. Presented strategies which the subject of rating management of products a competitiveness on the basis of information about the state of product and external environment develops general strategy of production and realization of products.
|
|
Date |
2013-07-02T08:15:32Z
2013-07-02T08:15:32Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Гнатенко, О. А. Обґрунтування рейтингового управління конкурентоспроможністю продукції підприємств-виробників молочних консервів / О. А. Гнатенко // Формування ринкових відносин в Україні. - 2007. - Вип. 12 (79). – С. 63-67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8669 |
|
Language |
other
|
|