Запис Детальніше

Спосіб приготування пивного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб приготування пивного сусла
Способ приготовления пивного сусла
A method for wort preparation
 
Creator Мелетьєв, А. Є.
Літвинчук (Воронцова), С. І.
Проценко, Л. В.
Мелетьев, А. Е.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Проценко, Л. В.
Meletev, A.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
Protsenko, L. V.
 
Subject мальтозна патока
поліфеноли
сусло
полифенолы
сусло
мальтозная патока
wort
polyphenols
maltose molasses
 
Description Спосіб приготування пивного сусла, при якому проводять сумісне використання несолодженої сировини і хмелю під час кип'ятіння сусла та нормування хмелю за вмістом альфа-кислот. Як несолоджену сировину використовують патоку мальтозну у співвідношенні патоки і солоду від 1:20 до 1:4 за масовою часткою сухих речовин та нормування хмелю здійснюють із врахуванням кількості в хмелі поліфенолів до досягнення їх вмісту в суслі від 170 до 200 мг/л.
Способ приготовления пивного сусла, при котором проводят совместное использование несоложенного сырья и хмеля во время кипячения сусла и нормирования хмеля по содержанию альфа-кислот. В качестве несоложенного сырья используют патоку мальтозную при соотношении патоки и солода от 1:20 до 1:4 по массовой доле сухих веществ и нормирования хмеля осуществляют с использованием количества в хмеле полифенолов до достижения их содержания в сусле от 170 до 200 мг/л.
A method for wort preparation, wherein unmalted raw material and hops are used in parallel during wort boiling and hops normalization according to alpha-acids content. Maltose molasses is used as unmalted raw materials at the ratio between molasses and wort from 1:20 to 1:4 by weight fraction of dry substances, and hops normalization is made taking into account of quantity of polyphenols in hops to achieving of their content in the wort from 170 to 200 mg/l.
 
Date 2013-07-02T10:05:43Z
2013-07-02T10:05:43Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Патент на корисну модель 29496 України, МПК7 C12C 7/00, C12C 3/00 (2006). Спосіб приготування пивного сусла / А. Є. Мелетьєв, С. І. Літвинчук, Л. В. Проценко. – u 2007 11262 ; заявл. 11.10.2007 ; опубл. 10.01.2008, Бюл. № 1.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8677
 
Language other