Запис Детальніше

О выборе рациональных режимов сушки короткорезанных макаронных изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title О выборе рациональных режимов сушки короткорезанных макаронных изделий
Про вибір раціональних режимів сушіння короткорізаних макаронних виробів
Selection of rational regimes of macaroni drying
 
Creator Евенко, Ю. Н.
Исай, В. Н.
Вербицкий, Б. И.
Луцик, Ю. П.
Зубченко, В. С.
Копач, О. А.
Євенко, Ю. М.
Ісай, В. М.
Вербицький, Б. І.
Луцик, Ю. П.
Зубченко, В. С.
Копач, О. О.
Yevenko, Y.
Isai, V.
Verbitsky, B.
Lutsyk, Y.
Zubchenko, V.
Kopach, O.
 
Subject макароны
сушка
рациональные
режимы
макарони
сушка
раціональні
режими
macaroni
dry
rational
regime
 
Description Изотермы сушки макарон при разных температурах в сушилках Г4-КСК-45 и Г4-КСК-90 позволяют получить алгоритм выбора рациональных режимов сушки.Ізотерми сушки макаронів при різних температурах в сушарках Г4-КСК-45 та Г4-КСК-90 дозволяють отримати алгоритм вибору раціональних режимів сушіння.Isotherms of macaroni drying at different temperatures in dryers Г4-КСК-45 and Г4-КСК-90 allow to obtain the algorithm of the selection of rational drying régimes.
 
Date 2013-07-02T10:35:33Z
2013-07-02T10:35:33Z
1990
 
Type Article
 
Identifier О выборе рациональных режимов сушки короткорезанных макаронных изделий / Ю. Н. Евенко, В. Н. Исай, Б. И. Вербицкий, Ю. П. Луцик, О. А. Копач // Пищевая промышленность. - 1990. - В. 36. – С. 30-32.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8685
 
Language other