Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий
Умови замісу тіста та якість коротко різаних макаронних виробів Condition of paste knead and quality of macaroni |
|
Creator |
Юрчак, В. Г.
Сысоев, И. А. Вербицкий, Б. И. Луцик, Ю. П. Грабошникова, В. И. Юрчак, В. Г. Сисоєв, І. О. Вербицький, Б. І. Луцик, Ю. П. Грабошнікова, В. І. Yurchak, V. Sysoev, I. Verbitsky, B. Lutsyk, Y. Graboshnikova, V. |
|
Subject |
макароны
замес качество макарони заміс якість macaroni knead quality |
|
Description |
В статье показано, что наилучшие условия замеса обеспечиваются в прессе «Кобра». Изделия получаются лучшего качества по сравнению с теми, замес теста для которых осуществлялся в прессах ЛПЛ-2М или «Демако». Установлено, что более важное влияние на качество изделий имеет продолжительность замеса, а не вакуумирование.В статті показано, що кращі умови замісу тіста забезпечуються у пресі „Кобра”. Вироби мають кращу якість порівняно з тими, заміс тіста для яких здійснювався в пресах ЛПЛ.-2М чи „Демако”. Встановлено, що більший вплив на якість виробів має тривалість замісу, а не вакуумування.The best condition of paste knead make sure in press Kobra. Produce with best quality macaroni than in press LPL-2M and press Demaco. The duration of knead is more important than vacuuming.
|
|
Date |
2013-07-02T10:46:23Z
2013-07-02T10:46:23Z 1989 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий / В. Г. Юрчак, И. А. Сысоев, Б. И. Вербицкий, Ю. П. Луцик, В. И. Грабошникова // Хлебопродукты. - 1989. - № 5. – C. 35-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8690 |
|
Language |
other
|
|