Запис Детальніше

Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий
Умови замісу тіста та якість коротко різаних макаронних виробів
Condition of paste knead and quality of macaroni
 
Creator Юрчак, В. Г.
Сысоев, И. А.
Вербицкий, Б. И.
Луцик, Ю. П.
Грабошникова, В. И.
Юрчак, В. Г.
Сисоєв, І. О.
Вербицький, Б. І.
Луцик, Ю. П.
Грабошнікова, В. І.
Yurchak, V.
Sysoev, I.
Verbitsky, B.
Lutsyk, Y.
Graboshnikova, V.
 
Subject макароны
замес
качество
макарони
заміс
якість
macaroni
knead
quality
 
Description В статье показано, что наилучшие условия замеса обеспечиваются в прессе «Кобра». Изделия получаются лучшего качества по сравнению с теми, замес теста для которых осуществлялся в прессах ЛПЛ-2М или «Демако». Установлено, что более важное влияние на качество изделий имеет продолжительность замеса, а не вакуумирование.В статті показано, що кращі умови замісу тіста забезпечуються у пресі „Кобра”. Вироби мають кращу якість порівняно з тими, заміс тіста для яких здійснювався в пресах ЛПЛ.-2М чи „Демако”. Встановлено, що більший вплив на якість виробів має тривалість замісу, а не вакуумування.The best condition of paste knead make sure in press Kobra. Produce with best quality macaroni than in press LPL-2M and press Demaco. The duration of knead is more important than vacuuming.
 
Date 2013-07-02T10:46:23Z
2013-07-02T10:46:23Z
1989
 
Type Article
 
Identifier Условия замеса теста и качество короткорезанных макаронных изделий / В. Г. Юрчак, И. А. Сысоев, Б. И. Вербицкий, Ю. П. Луцик, В. И. Грабошникова // Хлебопродукты. - 1989. - № 5. – C. 35-38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8690
 
Language other