Спосіб зброджування соку цукрового сорго (Патент на винахід № 40494)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб зброджування соку цукрового сорго (Патент на винахід № 40494)
Способ сбраживания сока сахарного сорго (Патент на изобретение № 40494) Method of fermentation of sugar sorghum juice (Patent number 40494) |
|
Creator |
Янчевський, В. К.
Янчевский, В. К. Yanchevskiy, V. Олійнічук, С. Т. Олийничук, С. Т. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. Сватков, Л. Б. Сватков, Л. Б. Svatkov, L. Жолнер, І. Д. Жолнер, И. Д. Zholner, I. D. Сосницький, В. В. Сосницкий, В. В. Sosnitskiy, V. Ткаченко, А. Ф. Ткаченко, А. Ф. Tkachenko, A. Фаррахутдінов, Ф. Я. Фаррахутдинов, Ф. Я. Farrahutdinov, F. Шевченко, В. І. Шевченко, В. И. Shevchenko, V. Єпіхін, В. П. Епихин, В. П. Epikhin, V. |
|
Subject |
сік цукрового сорго
дріжді зброджування спирт сок сахарного сорго дрожжи сбраживание спирт juice of sugar sorghum drizhdi fermentation alcohol |
|
Description |
Спосіб зброджування соку цукрового сорго, який відрізняється тим, що виділений сік розподіляють на дві частини в співвідношенні 1:(1 – 4). Першу частину збагачують фосфорним і азотним живленням із розрахунку 0,2% Р2О5 и 0,01% азоту і вирощують на ній виробничі дріжджі. Після цього додають другу частину соку для зброджування середовища до концентрації незброджених цукрів у бражці не більше 0,1 г/100 см3 . Способ сбраживания сока сахарного сорго, который отличается тем, что выделенный сок разделяют на две части в соотношении 1:(1 – 4). Первую часть обогащают фосфорным и азотистым питанием из расчета 0,2% Р2О5 и 0,01% азота и выращивают на ней производственные дрожжи. После этого добавляют вторую часть сока для сбраживания среды до концентрации несброженных сахаров в бражке не выше 0,1 г/100 см3 . The method of fermentation sugar sorghum juice, which is diferens in that selected juice is separated into two parts in the ratio 1: (1 - 4). The first part is enriched phosphorus and nitrogen nutrition at the rate of 0.2% Р2О5 and 0.01% nitrogen and grow on it's yeast biomass. Thereafter added a second part of the juice for the fermentation medium to a concentration of unfermented sugars in the mash is not higher than 0.1 g/100 cm3.
|
|
Date |
2013-07-02T10:43:41Z
2013-07-02T10:43:41Z 2003 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 40494 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування соку цукрового сорго / Янчевський, В. К., Олійнічук, С. Т., Левандовский, Л. В., Сватков, Л. Б., Жолнер, І. Д., Сосницький, В. В., Ткаченко, А. Ф., Фаррахутдінов, Ф. Я., Шевченко, В. І., Єпіхін, В. П. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2001031841 ; заявл. 20.03.2001 ; опубл. 15.09.2003, Бюл. № 9, 2003 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8689 |
|