Запис Детальніше

Спосіб зброджування соку цукрового сорго (Патент на винахід № 40494)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб зброджування соку цукрового сорго (Патент на винахід № 40494)
Способ сбраживания сока сахарного сорго (Патент на изобретение № 40494)
Method of fermentation of sugar sorghum juice (Patent number 40494)
 
Creator Янчевський, В. К.
Янчевский, В. К.
Yanchevskiy, V.
Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Сватков, Л. Б.
Сватков, Л. Б.
Svatkov, L.
Жолнер, І. Д.
Жолнер, И. Д.
Zholner, I. D.
Сосницький, В. В.
Сосницкий, В. В.
Sosnitskiy, V.
Ткаченко, А. Ф.
Ткаченко, А. Ф.
Tkachenko, A.
Фаррахутдінов, Ф. Я.
Фаррахутдинов, Ф. Я.
Farrahutdinov, F.
Шевченко, В. І.
Шевченко, В. И.
Shevchenko, V.
Єпіхін, В. П.
Епихин, В. П.
Epikhin, V.
 
Subject сік цукрового сорго
дріжді
зброджування
спирт
сок сахарного сорго
дрожжи
сбраживание
спирт
juice of sugar sorghum
drizhdi
fermentation
alcohol
 
Description Спосіб зброджування соку цукрового сорго, який відрізняється тим, що виділений сік розподіляють на дві частини в співвідношенні 1:(1 – 4). Першу частину збагачують фосфорним і азотним живленням із розрахунку 0,2% Р2О5 и 0,01% азоту і вирощують на ній виробничі дріжджі. Після цього додають другу частину соку для зброджування середовища до концентрації незброджених цукрів у бражці не більше 0,1 г/100 см3 . Способ сбраживания сока сахарного сорго, который отличается тем, что выделенный сок разделяют на две части в соотношении 1:(1 – 4). Первую часть обогащают фосфорным и азотистым питанием из расчета 0,2% Р2О5 и 0,01% азота и выращивают на ней производственные дрожжи. После этого добавляют вторую часть сока для сбраживания среды до концентрации несброженных сахаров в бражке не выше 0,1 г/100 см3 . The method of fermentation sugar sorghum juice, which is diferens in that selected juice is separated into two parts in the ratio 1: (1 - 4). The first part is enriched phosphorus and nitrogen nutrition at the rate of 0.2% Р2О5 and 0.01% nitrogen and grow on it's yeast biomass. Thereafter added a second part of the juice for the fermentation medium to a concentration of unfermented sugars in the mash is not higher than 0.1 g/100 cm3.
 
Date 2013-07-02T10:43:41Z
2013-07-02T10:43:41Z
2003
 
Type Other
 
Identifier Патент 40494 UA, МПК С12 Р7/06 Спосіб зброджування соку цукрового сорго / Янчевський, В. К., Олійнічук, С. Т., Левандовский, Л. В., Сватков, Л. Б., Жолнер, І. Д., Сосницький, В. В., Ткаченко, А. Ф., Фаррахутдінов, Ф. Я., Шевченко, В. І., Єпіхін, В. П. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № 2001031841 ; заявл. 20.03.2001 ; опубл. 15.09.2003, Бюл. № 9, 2003 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8689