Запис Детальніше

Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий
Продукти переробки солоду і нові напівфабрикати для борошняних кондитерських виробів
Food processing and malt new finished products for confectionery.
 
Creator Оболкина, В. И.
Оболкіна, В. І.
Obolkina, V.
 
Subject технология
технологія
technology
сдобное печенье
здобне печиво
butter biscuits
заварная коврижка
заварна пряники
custard honey-cake
продукты переработки солода
продукти переробки солоду
refined malt
 
Description Исследовали влияние муки из овсяного солода на процесс тестообразования и структурно-механические свойства теста. Установили, что добавление овсяного солода к пшеничной муке улучшает структурно-механические свойства теста и позволяет снизить калорийность сдобного печенья за счет уменьшения количества сахара и жира в рецептуре.Досліджували вплив борошна з вівсяного солоду на процес тістоутворення та структурно-механічні властивості тіста. Встановили, що додавання вівсяного солоду до пшеничного борошна покращує структурно-механічні властивості тіста та дозволяє знизити калорійність здобного печива за рахунок зменшення кількості цукру та жиру у рецептурі. We investigated the effect of oat malt flour on the process obtaining dough and structural and mechanical properties of the test. Found that the addition of oat malt to wheat flour improves the structural and mechanical properties of the test and to reduce calorie biscuit cookies by reducing the amount of sugar and fat in the recipe.
 
Date 2013-07-02T10:18:34Z
2013-07-02T10:18:34Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Оболкина, В. И. Продукты переработки солода и новые полуфабрикаты для мучных кондитерских изделий / В. И. Оболкина // Кондитерское производство. – 2011. – № 2. – С. 16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8682
 
Language other