Запис Детальніше

Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси
Способ производства активных сушених хлебопекарных дрожжей из мелассы
A method of production of active dried baking yeast from molasses
 
Creator Янчевский, В. К.
Янчевський, В. К.
Yanchevskiy, V.
Олійнічук, С. Т.
Олийничук, С. Т.
Oliynichuk, S.
Левандовский, Л. В.
Левандовський, Л. В.
Levandovskiy, L.
Ткаченко, А. Ф.
Ткаченко, А. Ф.
Tkachenko, A.
Почечун, А. О.
Почечун, А. А.
Мирза, В. М.
Мирза, В. М.
Mirza, V.
Бейко, Н. Є.
Бейко, Н. Є.
Beyko, N.
Pochechun, A.
 
Subject сушені хлібопекарські дріжді
штамп дріждів
стабілізатор якості
бетаїн
сушеные хлебопекарные дрожжи
штамп дрожжей
стабилизатор качества
бетаин
Dried bakery drizhdi
stamp drizhdiv
as a stabilizer
betaine
 
Description Спосіб відрізняється тим, що використовують штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5009, а як стабілізатор якості застосовують бетаїн. Способ отличается тем, что используют штамм дрожжей Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5009, а в качестве стабилизатора качества применяют бетаин. Method differs in that use strain of Saccharomyces cerevisiae IMV-U-5009, and is used as a stabilizer quality betaine.
 
Date 2013-07-02T11:46:24Z
2013-07-02T11:46:24Z
2000
 
Type Other
 
Identifier Патент на винахід № 43019 Україна, МПК С12 N1/18. Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси / Янчевский В. К., Олійнічук С. Т, Левандовский Л. В., Ткаченко А. Ф., Почечун А. О., Мирза В. М., Бейко Н. Є. ; заявник і патентовласник НУХТ. - № 2000127012 ; заявл. 07.12.2000 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8706
 
Language other