Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси
Способ производства активных сушених хлебопекарных дрожжей из мелассы A method of production of active dried baking yeast from molasses |
|
Creator |
Янчевский, В. К.
Янчевський, В. К. Yanchevskiy, V. Олійнічук, С. Т. Олийничук, С. Т. Oliynichuk, S. Левандовский, Л. В. Левандовський, Л. В. Levandovskiy, L. Ткаченко, А. Ф. Ткаченко, А. Ф. Tkachenko, A. Почечун, А. О. Почечун, А. А. Мирза, В. М. Мирза, В. М. Mirza, V. Бейко, Н. Є. Бейко, Н. Є. Beyko, N. Pochechun, A. |
|
Subject |
сушені хлібопекарські дріжді
штамп дріждів стабілізатор якості бетаїн сушеные хлебопекарные дрожжи штамп дрожжей стабилизатор качества бетаин Dried bakery drizhdi stamp drizhdiv as a stabilizer betaine |
|
Description |
Спосіб відрізняється тим, що використовують штам дріжджів Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5009, а як стабілізатор якості застосовують бетаїн. Способ отличается тем, что используют штамм дрожжей Saccharomyces cerevisiae IМВ-У-5009, а в качестве стабилизатора качества применяют бетаин. Method differs in that use strain of Saccharomyces cerevisiae IMV-U-5009, and is used as a stabilizer quality betaine.
|
|
Date |
2013-07-02T11:46:24Z
2013-07-02T11:46:24Z 2000 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент на винахід № 43019 Україна, МПК С12 N1/18. Спосіб виробництва активних сушених хлібопекарських дріжджів з меляси / Янчевский В. К., Олійнічук С. Т, Левандовский Л. В., Ткаченко А. Ф., Почечун А. О., Мирза В. М., Бейко Н. Є. ; заявник і патентовласник НУХТ. - № 2000127012 ; заявл. 07.12.2000 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8706 |
|
Language |
other
|
|