Запис Детальніше

Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
Теоретические основы сути рейтинга конкурентоспособности продукции предприятий-производителей молочных консервів
Theoretical bases of essence of rating of competitiveness of products of enterprises-producers of sucklings can food
 
Creator Гнатенко, О. А.
Гнатенко, Е. A.
Gnatenko, O.
 
Subject рейтинг
конкурентоспроможність
продукція
молоконсервна продукція
рейтинг
конкурентоспособность
продукция
молоконсервна продукция
rating
competitiveness
products
sucklings can food products
 
Description Розглянуто теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів та запропоновано авторське бачення даних понять. Рассмотрены теоретические основы сути рейтинга конкурентоспособности продукции предприятий-производителей молочных консервов и предложено авторское виденье данных понятий. Theoretical bases of essence of rating of competitiveness of products of enterprises-producers of sucklings can food are considered and author vision of these concepts is offered.
 
Date 2013-07-02T11:39:39Z
2013-07-02T11:39:39Z
2008
 
Identifier Гнатенко, О. А. Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів / О. А. Гнатенко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії. - 2008. - Вип. 1 (10). – С. 487-495.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8705