Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів
Теоретические основы сути рейтинга конкурентоспособности продукции предприятий-производителей молочных консервів Theoretical bases of essence of rating of competitiveness of products of enterprises-producers of sucklings can food |
|
Creator |
Гнатенко, О. А.
Гнатенко, Е. A. Gnatenko, O. |
|
Subject |
рейтинг
конкурентоспроможність продукція молоконсервна продукція рейтинг конкурентоспособность продукция молоконсервна продукция rating competitiveness products sucklings can food products |
|
Description |
Розглянуто теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів та запропоновано авторське бачення даних понять. Рассмотрены теоретические основы сути рейтинга конкурентоспособности продукции предприятий-производителей молочных консервов и предложено авторское виденье данных понятий. Theoretical bases of essence of rating of competitiveness of products of enterprises-producers of sucklings can food are considered and author vision of these concepts is offered.
|
|
Date |
2013-07-02T11:39:39Z
2013-07-02T11:39:39Z 2008 |
|
Identifier |
Гнатенко, О. А. Теоретичні основи суті рейтингу конкурентоспроможності продукції підприємств-виробників молочних консервів / О. А. Гнатенко // Науковий вісник Буковинської державної фінансової академії. - 2008. - Вип. 1 (10). – С. 487-495.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8705 |
|