Запис Детальніше

Качественные показатели ржаного солода

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Качественные показатели ржаного солода
Якісні показники житнього солоду
Qualitative Indicators Of Rye Malt
 
Creator Толстолуцкая, Т. Ф.
Ганчук, В. Д.
Емельянова, Н. А.
Толстолуцька, Т. Ф.
Ганчук, В. Д.
Ємельянова, Н. О.
Tolstolutska, T.
Hanchuk, V.
Yemelyanova, N.
 
Subject физико-химические показатели солода
проращивание
ферментация
сушка
активность ферментов
фізико-хімічні показники солоду
пророщування
ферментація
сушіння
активність ферментів
physical and chemical properties of malt
germination
fermentation
drying
enzyme activity
 
Description Важнейшая задача пиво–безалкогольной промышленности – повысить эффективность солодового производства. Для оптимизации технологии ржаного солода необходимо изучить ее состояние на основных предприятиях, вырабатывающих такой солод.

Наиболее крупные поставщики ржаного солода – Бердичевский солодовенный, Брянский пиво-солодовенный заводы и солодовенный цех Чудновского спирто-сокового комбината – имеют свои особенности в технологии и оборудовании.
При проращивании ржи увеличивается содержание редуцирующих сахаров в 2,2 - 2,6, аминного азота в 1,7 - 2,0 раза, растворимого азота – на 37 - 60%, а вязкость снижается в 1,9 - 2,5 раза.Найважливіша задача пиво-безалкогольної промисловості – підвищення ефективності солодового виробництва. Для оптимізації технології житнього солоду необхідно вивчити її стан на основних підприємствах, що виробляють цей солод.
Найбільш крупні постачальники житнього солоду – Бердичівський солодовий, Брянський пиво-солодовий заводи і солодовий цех Чуднівського спирто-сокового комбінату мають свої особливості в технології та обладнанні.
При пророщуванні жита збільшується вміст редукуючих цукрів в 2,2 - 2,6, амінного азота в 1,7 - 2,0 разів, розчинного азоту на 37 - 60 %, а в’язкість знижується в 1,9 - 2,5 рази.The major problem of non-alcoholic beer industry is increasing of malt production activity. To optimize the technology of rye malt is necessary to examine its condition at the main companies that produce this malt.
The largest suppliers of rye malt are Berdichev malthouse, Bryansk beer-malt plant and malt department of Chudniv alcohol-juice plant have their own characteristics in technology and equipment.
During the germination of rye the content of reducing sugars is increased in 2,2 - 2,6 times, amine nitrogen in 1,7 - 2,0 times, soluble nitrogen by 37 - 60%, and the viscosity is reduced to 1,9 - 2,5 times.
 
Date 2013-07-02T11:53:50Z
2013-07-02T11:53:50Z
1986
 
Type Article
 
Identifier Толстолуцкая, Т. Ф. Качественные показатели ржаного солода / Т. Ф. Толстолуцкая, В. Д. Ганчук, Н. А. Емельянова // Пищевая технология. – 1986. - № 2. – С. 73-76.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8707
 
Language other