Запис Детальніше

Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology
Використання дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Использование дикорастущего растительного сырья в технологии мучных кондитерских изделий
 
Creator Смірнова, Є. С.
Мирошник, Ю. А.
Смирнова, Е. С.
Мирошник, Ю. А.
Smirnova, J.
Myroshnyk, Y.
 
Subject борошняні кондитерські вироби
нетрадиційна рослинна сировина
біологічно активна речовина
фруктові порошки
мучные кондитерские изделия
нетрадиционное растительное сырье
биологический активное вещество
фруктовые порошки
bakery and pastry products
biologically active substances
fruit powders
alternative herbal materials
 
Description Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів. Статья посвящена проблеме расширения ассортимента мучных кондитерских изделий, повышения их биологической и пищевой ценности на основе использования нетрадиционного растительного сырья. Авторами подчеркивается роль и значение широкого спектра функциональных особенностей фруктовых и ягодных порошков на примере плодов яблок, черники, облепихи черной смородины, рябины, которые повышают пищевую ценность и улучшают физико-химические и органолептические характеристики изделий.
 
Date 2013-07-03T07:47:37Z
2013-07-03T07:47:37Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Myroshnyk, Y. Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology / Y. Myroshnyk, J. Smirnova // Програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті», 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. – С. 425–426.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8749
 
Language en