Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology
Використання дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів Использование дикорастущего растительного сырья в технологии мучных кондитерских изделий |
|
Creator |
Смірнова, Є. С.
Мирошник, Ю. А. Смирнова, Е. С. Мирошник, Ю. А. Smirnova, J. Myroshnyk, Y. |
|
Subject |
борошняні кондитерські вироби
нетрадиційна рослинна сировина біологічно активна речовина фруктові порошки мучные кондитерские изделия нетрадиционное растительное сырье биологический активное вещество фруктовые порошки bakery and pastry products biologically active substances fruit powders alternative herbal materials |
|
Description |
Стаття присвячена проблемі розширення асортименту борошняних кондитерських виробів, підвищення їх біологічної і харчової цінності на основі використання нетрадиційної рослинної сировини. Авторами підкреслюється роль і значення широкого спектру функціональних властивостей фруктових і ягідних порошків на прикладі плодів яблук, чорниці, обліпихи, чорної смородини, горобини, які підвищують харчову цінність і поліпшують фізико – хімічні й органолептичні характеристики виробів. Статья посвящена проблеме расширения ассортимента мучных кондитерских изделий, повышения их биологической и пищевой ценности на основе использования нетрадиционного растительного сырья. Авторами подчеркивается роль и значение широкого спектра функциональных особенностей фруктовых и ягодных порошков на примере плодов яблок, черники, облепихи черной смородины, рябины, которые повышают пищевую ценность и улучшают физико-химические и органолептические характеристики изделий.
|
|
Date |
2013-07-03T07:47:37Z
2013-07-03T07:47:37Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Myroshnyk, Y. Wild Plant Raw Materials Use in Pastry Technology / Y. Myroshnyk, J. Smirnova // Програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті», 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. – С. 425–426.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8749 |
|
Language |
en
|
|