Запис Детальніше

Sweet Sorghum – Alternative Feed Stock in Food Industry

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Sweet Sorghum – Alternative Feed Stock in Food Industry
Цукрове сорго – альтернативна сировина в харчові промисловості
Сахарное сорго – альтернативное сырье в пищевой промышленности
 
Creator Смірнова, Є. С.
Карпутіна, Д. Д.
Смирнова, Е. С.
Карпутина, Д. Д.
Smirnova, J.
Karputina, D.
 
Subject цукрове сорго
сухі речовини
цукровий сироп
харчова цінність
сахарное сорго
сухие вещества
сахарный сироп
пищевая ценность
sweet sorghum
solids
sugar syrup
nutritional profile
 
Description Дана стаття присвячена прблемі використання альтернативної сировини рослинного походження – цукрового сорго в харчовій продукції. Авторами наголошується на перевагах у використанні цієї рослини в порівнянні з соєвими бобами, цукровим буряком, пшеницею при виробництві харчових продуктів і в фармацевтичній промисловості. Це обумовлено фізіологічними характеристиками і функціональними особливостями цукрового сорго. Данная статья посвящена проблеме использования альтернативного сырья растительного происхождения – сахарного сорго в пищевой продукции. Авторами подчеркивается преимущество в использовании этого растения по сравнению с соевыми бобами, сахарной свеклой, пшеницей при производстве пищевых продуктов и в фармацевтической промышленности. Это обусловлено физиологическими характеристиками и функциональными особенностями сахарного сорго.
 
Date 2013-07-03T06:42:57Z
2013-07-03T06:42:57Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Karputina D. Sweet Sorghum – Alternative Feed Stock in Food Industry / D. Karputina, J. Smirnova // Програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті», 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – Ч. 4. – P. 427–428.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8742
 
Language en