Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions
Застосування оптичної і позитронної спектроскопії до вивчення структурних перетворень в молочному жирі і його простих очищених фракціях Применение оптической и позитронной спектроскопии к изучению структурных преобразований в молочном жире и его простых очищенных фракций |
|
Creator |
Kudryavtsev, V.
Yablochkov, S. Lihtorovich, S. Nishchenko, M. Rashevska, T. Gulyy, I. Кудрявцев, В. Ю. Яблочков, С. М. Ліхторович, С. П. Нищенко, М. М. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Кудрявцев, В. Ю. Яблочков, С. М. Лихторович, С. П. Нищенко, М. М. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. |
|
Subject |
milk fat
spectroscopy fraction молочний жир спектроскопія фракції молочный жир спектроскопия фракции |
|
Description |
The structural transformations in milk fat from amorphous to crystalline state as well as in simple purified fractions were investigated by using optical and positron spectroscopy.Структурні перетворення в молочному жирі з аморфного в кристалічний стан, а також у простих очищенних фракціях досліджували за допомогою оптичнної і позитронної спектроскопії.Структурные преобразования в молочном жире из аморфного в кристаллическое состояние, а также в простых очищенных фракциях исследовали с помощью оптической и позитронной спектроскопии.
|
|
Date |
2013-07-03T09:13:10Z
2013-07-03T09:13:10Z 2000 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions / V. Kudryavtsev, S. Yablochkov, S. Likhtorovich and other // 5th international conference on organic nonlinear optics. Conference proceeding. - Davos, 2000. - P. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8756 |
|
Language |
en
|
|