Запис Детальніше

Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions
Застосування оптичної і позитронної спектроскопії до вивчення структурних перетворень в молочному жирі і його простих очищених фракціях
Применение оптической и позитронной спектроскопии к изучению структурных преобразований в молочном жире и его простых очищенных фракций
 
Creator Kudryavtsev, V.
Yablochkov, S.
Lihtorovich, S.
Nishchenko, M.
Rashevska, T.
Gulyy, I.
Кудрявцев, В. Ю.
Яблочков, С. М.
Ліхторович, С. П.
Нищенко, М. М.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Кудрявцев, В. Ю.
Яблочков, С. М.
Лихторович, С. П.
Нищенко, М. М.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
 
Subject milk fat
spectroscopy
fraction
молочний жир
спектроскопія
фракції
молочный жир
спектроскопия
фракции
 
Description The structural transformations in milk fat from amorphous to crystalline state as well as in simple purified fractions were investigated by using optical and positron spectroscopy.Структурні перетворення в молочному жирі з аморфного в кристалічний стан, а також у простих очищенних фракціях досліджували за допомогою оптичнної і позитронної спектроскопії.Структурные преобразования в молочном жире из аморфного в кристаллическое состояние, а также в простых очищенных фракциях исследовали с помощью оптической и позитронной спектроскопии.
 
Date 2013-07-03T09:13:10Z
2013-07-03T09:13:10Z
2000
 
Type Thesis
 
Identifier Application of the optical and positron spectroscopy to the study of the structural transformations in milk fat and its simple purified fractions / V. Kudryavtsev, S. Yablochkov, S. Likhtorovich and other // 5th international conference on organic nonlinear optics. Conference proceeding. - Davos, 2000. - P. 11-12.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8756
 
Language en