Запис Детальніше

Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах
Определение микроколичеств аскорбиновой кислоты в пищевых объектах
The Determination of small amount ascorbic acid in food object
 
Creator Костенко, Є. Є.
Штокало, М. Й.
Бутенко, О. М.
Кошова, В. М.
Ілявіна, О. І.
Костенко, Е. Е.
Штокало, М. И.
Бутенко, Е. Н.
Кошевая, В. Н.
Илявина, Е. И.
Kostenko, E.
Shtokalo, M.
Butenko, O.
Koshova, V.
Ilyavina, E.
 
Subject фотометричне i твердофазне-спектрофотометричне визначення металів
іммобілізовані барвники
аналіз об‘єктів
фотометрическое и твердофазное спектрофотометрическое определение металлов
иммобилизованные красители
анализ объектов
photometric and the interface spectrophotometric definition of the metal ions
immobilized dyes
analysis of objects
 
Description Розроблена методика фотометричного визначення аскорбінової кислоти. Представлені результати визначення аскорбінової кислоти в соках. Запропонований варіант твердофазного спектрофотометричного визначення. Разработана методика фотометрического определения аскорбиновой кислоты. Представлены результаты определения аскорбиновой кислоты в соках. Предложен вариант твердофазного спектрофотометрического определения.The Designed methods photometric determinations of the ascorbic acid. The Presented results of the determination of the ascorbic acid in juice. The Offered variant interface spectrophotometric definition.
 
Date 2013-07-03T09:48:59Z
2013-07-03T09:48:59Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Визначення мікрокількостей аскорбінової кислоти в харчових об‘єктах / Є. Є. Костенко, М. Й. Штокало, О. М. Бутенко, В. М. Кошова, О. І. Ілявіна // Харчова промисловість. – 1998. - № 43-44. – С. 6 - 8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8766
 
Language other