Запис Детальніше

Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
Определение влаги: наночастиц в субмикроструктуре масла
Визначення вологи: наночасток в субмікроструктурі вершкового масла
 
Creator Rashevska, T.
Gulyy, I.
Priadko, M.
Nishchenko, M.
Lihtorovich, S.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Прядко, Н. А.
Нищенко, М. М.
Лихторович, С. П.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Прядко, М. О.
Нищенко, М. М.
Ліхторович, С. П.
 
Subject butter
submicrostructure
moisture
сливочное масло
субмикроструктура
влага
вершкове масло
субмікроструктура
волога
 
Description By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.Посредством исследования электронной микроскопии образцов сливочного масла, полученного замораживающе-разламывающей техникой, мы показали, что его субмикроструктура содержит сферические частицы, от 2 до 100 нм в диаметре, которые также могут приобретать анизотропные формы.За допомогою досліджень електронної мікроскопії зразків вершкового масла, отриманих заморожуюче-розломлювальной технікой, ми показали, що їх субмікроструктури містять сферичні частинки, від 2 до 100 нм в діаметрі, які також можуть набувати анізотропних форм.
 
Date 2013-07-03T11:36:23Z
2013-07-03T11:36:23Z
2001
 
Type Thesis
 
Identifier Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776
 
Language en