Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure
Определение влаги: наночастиц в субмикроструктуре масла Визначення вологи: наночасток в субмікроструктурі вершкового масла |
|
Creator |
Rashevska, T.
Gulyy, I. Priadko, M. Nishchenko, M. Lihtorovich, S. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Прядко, Н. А. Нищенко, М. М. Лихторович, С. П. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Прядко, М. О. Нищенко, М. М. Ліхторович, С. П. |
|
Subject |
butter
submicrostructure moisture сливочное масло субмикроструктура влага вершкове масло субмікроструктура волога |
|
Description |
By means of the elcectron microscopy study of the butter samples obtained by freezing-and-cleavage teehnique we have shown that their submicrostructure contains spherical particles, 2 to 100 nm in diameter, which can also aquire anisotropic shapes.Посредством исследования электронной микроскопии образцов сливочного масла, полученного замораживающе-разламывающей техникой, мы показали, что его субмикроструктура содержит сферические частицы, от 2 до 100 нм в диаметре, которые также могут приобретать анизотропные формы.За допомогою досліджень електронної мікроскопії зразків вершкового масла, отриманих заморожуюче-розломлювальной технікой, ми показали, що їх субмікроструктури містять сферичні частинки, від 2 до 100 нм в діаметрі, які також можуть набувати анізотропних форм.
|
|
Date |
2013-07-03T11:36:23Z
2013-07-03T11:36:23Z 2001 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Indentification of moisture: nanoparticles in the butter submicrostructure / T. Rashevskaya, I. Gulyi, N. Pryadko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2001. - P. 38.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8776 |
|
Language |
en
|
|