Применение метода электротепловой аналоги для излучения нестационарной теплопроводности при гидротермической обработке пищевых продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Применение метода электротепловой аналоги для излучения нестационарной теплопроводности при гидротермической обработке пищевых продуктов
Застосування методу електротеплової аналоги для випромінювання нестаціонарної теплопровідності при гідротермічній обробці харчових продуктів Application of method electro-thermal analogues for the radiation of non-stationary heat conductivity at hydrothermal treatment of food foods |
|
Creator |
Тарапон, В. А.
Буляндра, А. Ф. Дущенко, В. П. Тарапон, В. А. Буляндра, О. Ф. Дущенко, В. П. Tarapon, V. Bulyandra, O. Duschenko, V. |
|
Subject |
коэффициент теплопроводности
коефіцієнт теплопровідності coefficient of heat conductivity |
|
Description |
При дослідженні кінетики ефективних коефіцієнтів теплопровідності при терморадиационной сушінні картопляного крохмалю дає можливість визначити зміну пошарових ефективних коефіцієнтів теплопровідності під час залежно від величини енергетичної опроміненості, товщини шару, початкового вологовмісту, використовуючи температурні поля і криві сушіння крохмалю.При исследовании кинетики эффективных коэффициентов теплопроводности при терморадиационной сушке картофельного крахмала дает возможность определить изменение послойных эффективных коэффициентов теплопроводности во время в зависимости от величины энергетической облученности, толщины слоя, начального влагосодержания, используя температурные поля и кривые сушки крахмала.Kinetic study of the effective thermal conductivity at thermoradiation dried potato starch makes it possible to determine the change in the effective thermal conductivity of bundle of time depending on the size of the energy of irradiance, the thickness of the layer, the initial moisture content, using the temperature fields and the curves of drying starch.
|
|
Date |
2013-07-04T07:14:25Z
2013-07-04T07:14:25Z 1977 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тарапон, В. А. Применение метода электротепловой аналоги для излучения нестационарной теплопроводности при гидротермической обработке пищевых продуктов / В. А. Тарапон, А. Ф. Буляндра, В. П. Дущенко // Теплопроводность и диффузия в технологических процессах. - 1977. - С. 314-320.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8829 |
|
Language |
other
|
|