Запис Детальніше

Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів
Влияние реверсии на процесс сушки длиннотрубчатых макаронных изделий
Effect of reversal of the process of drying pasta dovhotrubchastyh
 
Creator Таранов, І. Т.
Буляндра, О. Ф.
Курганська, А. І.
Таранов, И. Т.
Буляндра, А. Ф.
Курганская, А. И.
Taranov, I.
Bulyandra, O.
Kurganska, A.
 
Subject сушіння
сушка
drying
 
Description Тривалість реверсії по-різному впливає на відповідні періоди сушіння. Виходячи з розглянутих режимів сушіння макаронів при різних періодах реверсії і вище вказаних рекомендацій, а також враховуючи те, що більшість виробничих сушильних установок не дозволяє регулювати відносну вологість по запропонованих періодах сушіння.Продолжительность реверсии по-разному влияет на соответствующие периоды сушение. Исходя из рассмотренных режимов сушение макарон при различных периодах реверсии и выше указанных рекомендаций, а также учитывая то, что большинство производственных сушильных установок не позволяет регулировать относительную влажность по предложенным периодах сушение.Duration reversion differently affects the corresponding periods of drying. Based on the discussed modes of drying pasta at different periods of reversion and the abovementioned recommendations, and given that the majority of industrial drying plants can not adjust the relative humidity in the proposed period of drying.
 
Publisher Харчова промисловість
 
Date 2013-07-04T09:09:06Z
2013-07-04T09:09:06Z
1969
 
Type Article
 
Identifier Таранов, І. Т. Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів/ І. Т. Таранов, О. Ф. Буляндра, А. І. Курганська // Харчова промисловість. - 1969. - № 5. - С. 36-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8837
 
Language other
 
Relation ;5