Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів
Влияние реверсии на процесс сушки длиннотрубчатых макаронных изделий Effect of reversal of the process of drying pasta dovhotrubchastyh |
|
Creator |
Таранов, І. Т.
Буляндра, О. Ф. Курганська, А. І. Таранов, И. Т. Буляндра, А. Ф. Курганская, А. И. Taranov, I. Bulyandra, O. Kurganska, A. |
|
Subject |
сушіння
сушка drying |
|
Description |
Тривалість реверсії по-різному впливає на відповідні періоди сушіння. Виходячи з розглянутих режимів сушіння макаронів при різних періодах реверсії і вище вказаних рекомендацій, а також враховуючи те, що більшість виробничих сушильних установок не дозволяє регулювати відносну вологість по запропонованих періодах сушіння.Продолжительность реверсии по-разному влияет на соответствующие периоды сушение. Исходя из рассмотренных режимов сушение макарон при различных периодах реверсии и выше указанных рекомендаций, а также учитывая то, что большинство производственных сушильных установок не позволяет регулировать относительную влажность по предложенным периодах сушение.Duration reversion differently affects the corresponding periods of drying. Based on the discussed modes of drying pasta at different periods of reversion and the abovementioned recommendations, and given that the majority of industrial drying plants can not adjust the relative humidity in the proposed period of drying.
|
|
Publisher |
Харчова промисловість
|
|
Date |
2013-07-04T09:09:06Z
2013-07-04T09:09:06Z 1969 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Таранов, І. Т. Вплив реверсії на процес сушіння довготрубчастих макаронних виробів/ І. Т. Таранов, О. Ф. Буляндра, А. І. Курганська // Харчова промисловість. - 1969. - № 5. - С. 36-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8837 |
|
Language |
other
|
|
Relation |
;5
|
|