Effect of high-frequency initial processing on the properties of walnut oil
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Effect of high-frequency initial processing on the properties of walnut oil
Вплив високочастотної первинної обробки волоського горіха на властивості олії Влияние высокочастотной первичной обработки грецкого ореха на особенности масла |
|
Creator |
Смірнова, Є. С.
Дербугова, Г. Смирнова, Е. С. Дербугова, Г. Smirnova, J. Derbygova, H. |
|
Subject |
високочастотна обробка
нетрадиційні сорти олії екстракція олії зерна волоського горіха холодний віджим высокочастотная обработка нетрадиционные сорта масла экстракция масла зерна грецкого ореха холодный отжим ultra-high frequent pre-treatment unconventional types of oils oil extraction walnut grain cold pressing |
|
Description |
Дана стаття висвітлює проблему використання нетрадиційного методу первинної обробки рослинної сировини на прикладі зерен волоського горіху при виробництві олії. Авторами порівнюються традиційні і альтернативні методи обробки рослинної сировини при виготовленні олії, вказуються їхні недоліки і переваги. В якості нетрадиційного методу первинної обробки рослинної сировини виділяється мікрохвильова первинна обробка вольського горіху, що передує традиційному холодному віджиму при виробництві олії. Данная статья отображает проблему использования нетрадиционного метода первичной обработки растительного сырья, например зерен грецкого ореха при производстве масла. Авторами сравниваются традиционные и альтернативные методы обработки растительного сырья при производстве масла, указываются их недостатки и преимущества. В качестве нетрадиционного метода первичной обработки растительного сырья выделяется микроволновая первичная обработка грецкого ореха, что предшествует традиционному холодному отжиму при производстве масла.
|
|
Date |
2013-07-04T06:56:22Z
2013-07-04T06:56:22Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Derbuhova, H. Effect of Ultra-high Frequent Pre-treatment of Walnut on Properties of Oil / H. Derbuhova, J. Smirnova // Програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті», 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: NUFT, 2013. – № 4. – P. 428–430.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8826 |
|
Language |
en
|
|