Запис Детальніше

Effect of high-frequency initial processing on the properties of walnut oil

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Effect of high-frequency initial processing on the properties of walnut oil
Вплив високочастотної первинної обробки волоського горіха на властивості олії
Влияние высокочастотной первичной обработки грецкого ореха на особенности масла
 
Creator Смірнова, Є. С.
Дербугова, Г.
Смирнова, Е. С.
Дербугова, Г.
Smirnova, J.
Derbygova, H.
 
Subject високочастотна обробка
нетрадиційні сорти олії
екстракція олії
зерна волоського горіха
холодний віджим
высокочастотная обработка
нетрадиционные сорта масла
экстракция масла
зерна грецкого ореха
холодный отжим
ultra-high frequent pre-treatment
unconventional types of oils
oil extraction
walnut grain
cold pressing
 
Description Дана стаття висвітлює проблему використання нетрадиційного методу первинної обробки рослинної сировини на прикладі зерен волоського горіху при виробництві олії. Авторами порівнюються традиційні і альтернативні методи обробки рослинної сировини при виготовленні олії, вказуються їхні недоліки і переваги. В якості нетрадиційного методу первинної обробки рослинної сировини виділяється мікрохвильова первинна обробка вольського горіху, що передує традиційному холодному віджиму при виробництві олії. Данная статья отображает проблему использования нетрадиционного метода первичной обработки растительного сырья, например зерен грецкого ореха при производстве масла. Авторами сравниваются традиционные и альтернативные методы обработки растительного сырья при производстве масла, указываются их недостатки и преимущества. В качестве нетрадиционного метода первичной обработки растительного сырья выделяется микроволновая первичная обработка грецкого ореха, что предшествует традиционному холодному отжиму при производстве масла.
 
Date 2013-07-04T06:56:22Z
2013-07-04T06:56:22Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Derbuhova, H. Effect of Ultra-high Frequent Pre-treatment of Walnut on Properties of Oil / H. Derbuhova, J. Smirnova // Програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХI столітті», 15 – 16 квітня 2013 р. – К.: NUFT, 2013. – № 4. – P. 428–430.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8826
 
Language en