Запис Детальніше

Протекторні властивості харчових продуктів, які не містять пектину, щодо Плюмбуму (ІІ)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Протекторні властивості харчових продуктів, які не містять пектину, щодо Плюмбуму (ІІ)
Протекторные свойства пищевых продуктов, которые не содержат пектин, по отношению к Плюмбуму (ІІ)
Defensive characteristic food-stuffs, which does not contain pectin, to lead (ІІ)
 
Creator Костенко, Є. Є.
Стахмич, Т. В.
Бутенко, О. М.
Костенко, Е. Е.
Стахмич, Т. В.
Бутенко, Е. Н.
Kostenko, E.
Stahmich, T.
Butenko, O.
 
Subject комплексоутворення
спектрофотометричний аналіз
токсичні метали
харчові об‘єкти
комплексообразование
спектрофотометрический анализ
токсичные металлы
пищевые объекты
complexformation
spectrophotometric analysis
toxic metals
food objects
 
Description Досліджено комплексоутворення Pb (II) з амінокислотами, що входять до складу харчових продуктів. Отримані кількісні характеристики їх складу і стійкості використані для прогнозування протекторних властивостей харчових продуктів по відношенню до іонів Pb (II).Изучено комплексообразование Pb (II) с аминокислотами, входящими в состав пищевых продуктов. Полученные количественные характеристики их состава и прочности использованы для прогнозирования протекторных свойств пищевых продуктов по отношению к ионам Pb (II).By means of metal-indicator method is studied complexformation Pb (II) with amino acid, which fragments be included in squirrel of the food-stuffs. It Is Installed that Pb (II) form with amino acid colourless complex join, which absorb the light in distant ultraviolet area of the spectrum. The Calculated constant to stability. The Broughted results of the study to abilities of some food-stuffs to link Pb (II).
 
Date 2013-07-04T09:46:37Z
2013-07-04T09:46:37Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Костенко, Є. Є. Протекторні властивості харчових продуктів, які не містять пектину, щодо Плюмбуму (ІІ) / Є. Є. Костенко, Т. В. Стахмич, О. М. Бутенко // Аналітична хімія, 16-19 травня 2011 р.: тези доповідей. - 2011. – С. 54.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8849
 
Language other