The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter
Механізм аморфно-кристалічних утворень жиру в субмікроструктурі масла Механизм аморфно-кристаллических образований жира в субмикроструктуре масла |
|
Creator |
Gulyy, I.
Rashevska, T. Nishchenko, M. Lihtorovich, S. Гулий, І. С. Рашевська, Т. О. Нищенко, М. М. Ліхторович, С. П. Гулый, И. С. Рашевская, Т. А. Нищенко, М. М. Лихторович, С. П. |
|
Subject |
butter
submicrostructure crystalline layers вершкове масло субмікроструктура кристалічні шари сливочное масло субмикроструктура кристаллические поверхности |
|
Description |
The processes of the butter structure formation have been studied by the electron microscopy method which showed that it contains destroyed and partially impaired fat globules.Процеси формування структури вершкового масла були вивчені методом електронної мікроскопії, яка показала, що структура містить зруйновані і частково зруйновані жирові кульки. Процессы формирования структуры сливочного масла были изучены методом электронной микроскопии, который показал, что она содержит уничтоженные и частично разрушенные жировые шарики.
|
|
Date |
2013-07-04T09:28:57Z
2013-07-04T09:28:57Z 2001 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Guiyi, I.The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter/I. Gulyi, T. Rashevskaya, M. Nischenko, S. Likhtorovich//E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg,France,2001. - P.36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843 |
|
Language |
other
|
|