Запис Детальніше

The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter
Механізм аморфно-кристалічних утворень жиру в субмікроструктурі масла
Механизм аморфно-кристаллических образований жира в субмикроструктуре масла
 
Creator Gulyy, I.
Rashevska, T.
Nishchenko, M.
Lihtorovich, S.
Гулий, І. С.
Рашевська, Т. О.
Нищенко, М. М.
Ліхторович, С. П.
Гулый, И. С.
Рашевская, Т. А.
Нищенко, М. М.
Лихторович, С. П.
 
Subject butter
submicrostructure
crystalline layers
вершкове масло
субмікроструктура
кристалічні шари
сливочное масло
субмикроструктура
кристаллические поверхности
 
Description The processes of the butter structure formation have been studied by the electron microscopy method which showed that it contains destroyed and partially impaired fat globules.Процеси формування структури вершкового масла були вивчені методом електронної мікроскопії, яка показала, що структура містить зруйновані і частково зруйновані жирові кульки. Процессы формирования структуры сливочного масла были изучены методом электронной микроскопии, который показал, что она содержит уничтоженные и частично разрушенные жировые шарики.
 
Date 2013-07-04T09:28:57Z
2013-07-04T09:28:57Z
2001
 
Type Thesis
 
Identifier Guiyi, I.The mechanism of an amorphous-crystalline fat formation in the submicrostructure of butter/I. Gulyi, T. Rashevskaya, M. Nischenko, S. Likhtorovich//E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg,France,2001. - P.36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8843
 
Language other