Запис Детальніше

Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises
Проблеми забезпечення якісною сировиною хлібопекарних підприємств
Проблемы обеспечения качественным сырьем хлебопекарных предприятий
 
Creator Dunda, S.
Дунда, С. П.
Дунда, С. П.
 
Subject quality
bakery enterprises
flour
якість
хлібопекарні підприємства
борошно
качество
хлебопекарные предприятия
мука
 
Description Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises are considered. Розглянуто проблеми забезпечення якісною сировиною хлібопекарних підприємств. Рассмотрены проблемы обеспечения качественным сырьем хлебопекарных предприятий.
 
Date 2013-07-04T10:03:45Z
2013-07-04T10:03:45Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Dunda, S. Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises / S. Dunda // The Second North and East European Congress on Food. Book of abstracts. – Kyiv, 2013. – C. 276
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8853
 
Language other