Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises
Проблеми забезпечення якісною сировиною хлібопекарних підприємств Проблемы обеспечения качественным сырьем хлебопекарных предприятий |
|
Creator |
Dunda, S.
Дунда, С. П. Дунда, С. П. |
|
Subject |
quality
bakery enterprises flour якість хлібопекарні підприємства борошно качество хлебопекарные предприятия мука |
|
Description |
Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises are considered. Розглянуто проблеми забезпечення якісною сировиною хлібопекарних підприємств. Рассмотрены проблемы обеспечения качественным сырьем хлебопекарных предприятий.
|
|
Date |
2013-07-04T10:03:45Z
2013-07-04T10:03:45Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Dunda, S. Problems of providing high-quality raw materials of the bakery enterprises / S. Dunda // The Second North and East European Congress on Food. Book of abstracts. – Kyiv, 2013. – C. 276
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8853 |
|
Language |
other
|
|