Запис Детальніше

Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості
Организация производства на предприятиях пищевой промышленности
The organization of the food industry
 
Creator Мостенська, Т. Л.
Мостенская, Т. Л.
Mostenska, T.
Бойко, І. А.
Бойко, И. А.
Boyko, I.
Болотіна, І. М.
Болотина, И. М.
Bolotina, I.
Драган, О. І.
Драган, Е. И.
Dragan, O.
Євсеєва, І. В.
Евсеева, И. В.
Evseeva, I.
Ємцев, В. І.
Емцев, В. И.
Yemtsev, V.
Межинська-Бруй, О. Ю.
Межинская-Бруй, Е. Ю.
Mezhinska-Bruy, O.
Новак, В. О.
Новак, В. О.
Novak, V.
Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Полінчик-Ярова, Т. В.
Полинчик-Яровая, Т. В.
Polinchyk-Yarova, T.
Сіднєва, Ж. К.
Сиднева, Ж. К.
Sidneva, J.
Стахурська, С. А.
Стахурская, С. А.
Stahurska, S.
Сичевський, М. П.
Сычевский, Н. П.
Sichevskyy, N.
Скопенко, Н. С.
Скопенко, Н. С.
Skopenko, N.
Ткачук (Стахурська), С. В.
Ткачук (Стахурская), С. В.
Tkatchuk (Stahurska), S.
Ткаченко, О. М.
Ткаченко, О. М.
Tkachenko, O. M.
Федулова, І. В.
Федулова, И. В.
Fedulova, I.
Цимбалюк, Л. Г.
Цимбалюк, Л. Г.
Tsymbalyuk, L.
Шекмар, Н. А.
Шекмар, Н. А.
Shekmar, N.
Шматкова, Г. К.
Шматкова, Г. К.
Shmatkova, G.
Яцунь О. М.
Яцунь, О. Н.
Yatsun, O.
 
Subject харчова промисловість
пищевая промышленность
food processing industry
організація виробництва
организация производства
the organization of production
 
Description Підручник написаний відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Харчова технологія та інженерія» та відповідно до навчальної програми з дисципліни «Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості», що передбачена галузевим стандартом вищої освіти України для підготовки бакалаврів з галузі знань «Економіка і підприємництво». В ньому викладено теоретичні, практичні, організаційні основи та система забезпечення організації виробництва із врахуванням галузевої специфіки діяльності підприємств харчової промисловості України. Учебник написан в соответствии с учебной программой по дисциплине «Организация производства на предприятиях пищевой промышленности», предусмотренной отраслевым стандартом высшего образования Украины для подготовки бакалавров в области знаний «Пищевая технология и инженерия» и в соответствии с учебной программой по дисциплине «Организация производства на предприятиях пищевой промышленности », предусмотренной отраслевым стандартом высшего образования Украины для подготовки бакалавров в области знаний« Экономика и предпринимательство ». В нем изложены теоретические, практические, организационные основы и система обеспечения организации производства с учетом отраслевой специфики деятельности предприятий пищевой промышленности Украины. The textbook is written in accordance with the curriculum of the subject "The organization of the food industry" that provides an industry standard for higher education in Ukraine Bachelor of field of "Food Technology and Engineering" and in accordance with the curriculum of the course "Organization of production in the food industry "that provides an industry standard for higher education in Ukraine bachelors from the field of" Economics and entrepreneurship ". It laid the theoretical, practical, organizational framework and system of organization of production, taking into account the specifics of the sector of the food industry in Ukraine.
 
Date 2013-07-04T08:10:18Z
2013-07-04T08:10:18Z
2011
 
Type Book
 
Identifier Організація виробництва на підприємствах харчової промисловості : Підручник / Т. Л. Мостенська, І. А. Бойко, І. М. Болотіна та інші. — К. : Кондор, 2011. — 723 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8832
 
Language other