Запис Детальніше

Micro- and nanostructure a butter witn inulin

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Micro- and nanostructure a butter witn inulin
Микро- и наноструктура сливочного масла с инулином
Мікро- і наноструктура вершкового масла з інуліном
 
Creator Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
 
Subject butter
inulin
nanostructure
сливочное масло
инулин
наноструктура
вершкове масло
інулін
наноструктура
 
Description Electronic-microscopic researches of inulin butter have shown, that entering inulin
essentially influences formation micro-and nanostmcture of butters.Электронно-микроскопические исследования показали, что добавление инулина в сливочное масло существенно влияет на его наноструктуру. Електронно-мікроскопічні дослідження показали, що внесення інуліну до вершкового масла суттєво впливають на його мікро- і наноструктуру.
 
Date 2013-07-04T09:37:25Z
2013-07-04T09:37:25Z
2004
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevska, T. Micro- and nanostructure a butter witn inulin / T. Rashevska // International Workshop "World of inulin & fructose". Book of Abstracts. - Kiev, 2004. - P. 24.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8845
 
Language en