The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders
Текстура новых видов десертного масла с добавками растительных криопорошков Текстура нових видів десертного масла з додаванням рослинних кріопорошків |
|
Creator |
Rashevska, T.
Simakhina, G. Gulyy, I. Pryadko, M. Goiko, I. Рашевская, Т. А. Симахина, Г. А. Гулый, И. С. Прядко, Н. А. Гойко, И. Ю. Рашевська, Т. О. Сімахіна, Г. О. Гулий, І. С. Прядко, Н. А. Гойко, І. Ю. |
|
Subject |
butter
cryopowders texture сливочное масло криопорошки текстура вершкове масло кріопорошки текстура |
|
Description |
The investigations showed that the addition of criopowders gave the butter a significant plasticity, improved its ability to spread, decreased its hardness. Исследования показали, что додавание криопорошков в сливочное масло улучшает его пластичность, намазываемость, понижает его твердость. Дослідження показали, що додавання кріопорошків надають маслу пластичность, покращують його намазуваність, знижують його твердість. |
|
Date |
2013-07-04T10:12:55Z
2013-07-04T10:12:55Z 1998 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rashevska, T. The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders / T. A. Rashevska, G. A. Simakhina, I. S. GuIyi, N. A. PryacIko, I. Y. Goyko // Physics of agro and food products. Book of Abstracts. - Lublin, Poland, 1998. - P. 105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8854 |
|
Language |
en
|
|