Запис Детальніше

The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders
Текстура новых видов десертного масла с добавками растительных криопорошков
Текстура нових видів десертного масла з додаванням рослинних кріопорошків
 
Creator Rashevska, T.
Simakhina, G.
Gulyy, I.
Pryadko, M.
Goiko, I.
Рашевская, Т. А.
Симахина, Г. А.
Гулый, И. С.
Прядко, Н. А.
Гойко, И. Ю.
Рашевська, Т. О.
Сімахіна, Г. О.
Гулий, І. С.
Прядко, Н. А.
Гойко, І. Ю.
 
Subject butter
cryopowders
texture
сливочное масло
криопорошки
текстура
вершкове масло
кріопорошки
текстура
 
Description The investigations showed that the addition of criopowders gave the butter a significant
plasticity, improved its ability to spread, decreased its hardness. Исследования показали, что додавание криопорошков в сливочное масло улучшает его пластичность, намазываемость, понижает его твердость. Дослідження показали, що додавання кріопорошків надають маслу пластичность, покращують його намазуваність, знижують його твердість.
 
Date 2013-07-04T10:12:55Z
2013-07-04T10:12:55Z
1998
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevska, T. The texture of the new kinds of dessert butter with the additives of plant raw criopowders / T. A. Rashevska, G. A. Simakhina, I. S. GuIyi, N. A. PryacIko, I. Y. Goyko // Physics of agro and food products. Book of Abstracts. - Lublin, Poland, 1998. - P. 105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8854
 
Language en