Запис Детальніше

Особливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості
Особенности внедрения систем управления качеством на предприятиях пищевой промышленности
Particularly the introduction of quality management systems in the food industry
 
Creator Сіднєва, Ж. К.
Сиднева, Ж. К.
Sidneva, J.
 
Subject якість
система управління якістю
етапи розроблення
система НАССР
качество
система управления качеством
этапы разработки
система НАССР
quality
quality management system
stages of development
HACCP system
 
Description У статті розглянуті актуальні питання впровадження систем управління якістю та безпечністю продукції.В статье рассмотрены актуальные вопросы внедрения систем управления качеством и безопасностью продукции.The article deals with topical issues of the implementation of quality management systems and product safety.
 
Date 2013-07-04T11:57:31Z
2013-07-04T11:57:31Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сіднєва, Ж. К. Особливості впровадження систем управління якістю на підприємствах харчової промисловості / Ж. К. Сіднєва // Соціально-економічні аспекти розвитку аграрного сектору економіки України : колективна монографія. – 2012. – У. : Сочінський, 2012. – 348 с. - С. 284-289.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8871
 
Language other