Запис Детальніше

Актуальні питання безпечності харчової продукції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Актуальні питання безпечності харчової продукції
Актуальные вопросы безопасности пищевой продукции
Topical issues of food safety
 
Creator Сіднєва, Ж. К.
Сиднева, Ж. К.
Sidneva, J.
 
Subject система управління безпечністю харчових продуктів
принципи НАССР
критичні точки контролю
система управления безопасностью пищевых продуктов
принципы НАССР
критические точки контроля
system of food safety management
principles of HACCP critical control points
 
Description У статті розглянуті основні аспекти впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості.В статье рассмотрены основные аспекты внедрения система НАССР на предприятиях пищевой промышленности.The article describes the main aspects of the implementation of the HACCP system in the food industry.
 
Date 2013-07-04T12:03:01Z
2013-07-04T12:03:01Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Сіднєва, Ж. К. Актуальні питання безпечності харчової продукції / Ж. К. Сіднєва // Стан, тенденції та перспективи розвитку аграрної економіки : колективна монографія. – 2012. : Сочінський, 2012. – Ч. 1. – 236 с. - С. 76-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8874
 
Language other