Актуальні питання безпечності харчової продукції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Актуальні питання безпечності харчової продукції
Актуальные вопросы безопасности пищевой продукции Topical issues of food safety |
|
Creator |
Сіднєва, Ж. К.
Сиднева, Ж. К. Sidneva, J. |
|
Subject |
система управління безпечністю харчових продуктів
принципи НАССР критичні точки контролю система управления безопасностью пищевых продуктов принципы НАССР критические точки контроля system of food safety management principles of HACCP critical control points |
|
Description |
У статті розглянуті основні аспекти впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості.В статье рассмотрены основные аспекты внедрения система НАССР на предприятиях пищевой промышленности.The article describes the main aspects of the implementation of the HACCP system in the food industry.
|
|
Date |
2013-07-04T12:03:01Z
2013-07-04T12:03:01Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сіднєва, Ж. К. Актуальні питання безпечності харчової продукції / Ж. К. Сіднєва // Стан, тенденції та перспективи розвитку аграрної економіки : колективна монографія. – 2012. : Сочінський, 2012. – Ч. 1. – 236 с. - С. 76-82.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8874 |
|
Language |
other
|
|