Запис Детальніше

Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive
Наноструктура сливочного масла с добавкою биополимера пектин
Наноструктура вершкового масла з добавкою біополімера пектин
 
Creator Rashevska, T.
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
 
Subject butter
nanostructure
inulin
сливочное масло
наноструктура
инулин
вершкове масло
наноструктура
інулін
 
Description Addition of pectin will add butter medical-preventive characteristics that have confirmed by our clinical test. By method of electronic microscopy we explored nanostructure of butter with pectin.Добавка из пектина надает сливочному маслу лечебно-профилактических свойств. Методом электронной микроскопии исследовали наноструктуру сливочного масла с добавкой пектина. Добавка із пектину надає вершковому маслу лікувально-профілактичних властивостей. Методом електронної мікроскопії вивчали наноструктуру вершкового масла.
 
Date 2013-07-03T13:46:51Z
2013-07-03T13:46:51Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Rashevskaya, T. Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive / T. Rashevskaya // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2005. - P. 111.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8797
 
Language en