Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive
Наноструктура сливочного масла с добавкою биополимера пектин Наноструктура вершкового масла з добавкою біополімера пектин |
|
Creator |
Rashevska, T.
Рашевская, Т. А. Рашевська, Т. О. |
|
Subject |
butter
nanostructure inulin сливочное масло наноструктура инулин вершкове масло наноструктура інулін |
|
Description |
Addition of pectin will add butter medical-preventive characteristics that have confirmed by our clinical test. By method of electronic microscopy we explored nanostructure of butter with pectin.Добавка из пектина надает сливочному маслу лечебно-профилактических свойств. Методом электронной микроскопии исследовали наноструктуру сливочного масла с добавкой пектина. Добавка із пектину надає вершковому маслу лікувально-профілактичних властивостей. Методом електронної мікроскопії вивчали наноструктуру вершкового масла.
|
|
Date |
2013-07-03T13:46:51Z
2013-07-03T13:46:51Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Rashevskaya, T. Nanostructure of butter with biopolymer pectin additive / T. Rashevskaya // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2005. - P. 111.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8797 |
|
Language |
en
|
|